Diablo II SERVER

Здравейте ( Вход | Регистрация )


(31/12/2014 - 11:17 AM) Princess  -  Весели празници на всички !!! drink.gif drink.gif drink.gif music.gif
(27/12/2014 - 05:24 PM) CrushingBlow  -  Благодаря. Жив и здрав!
(27/12/2014 - 04:59 PM) chaos  -  unlo
(27/12/2014 - 04:36 PM) CrushingBlow  -  BeautyOfNature дето е. Благодаря отново, че нямах нет.
(25/12/2014 - 07:45 PM) chaos  -  Весела коледа на всички!
(25/12/2014 - 01:09 AM) CrushingBlow  -  Сийдвам. А сега ще ми ънлокнеш ли друида? Весела Коледа!
(24/12/2014 - 08:36 AM) chaos  -  Важна тема!
(24/12/2014 - 07:05 AM) chaos  -  Весели празници beer.gif

 
Нов отговорНова тема
 !# Преди да откраднат акаунта Ви!
chaos
коментарJun 17 2011, 02:59 AM
Коментар #1


Група: Собственик
Коментари: 732
Град: Пловдив
Скаип:
Акаунт:kills

До уважаемите потребители.
---------------------------------------


Искам да споделя с вас голяма част от методите който са ми познати за обиране на акаунти.
Кражбата на бнет акаунти не е нещо ново или туку-що нашумяло - има го и ще продължава да го има. Този синдром винаги се проявява - желанието един играч да завлече героя на друг тъй като той е по напред с материала или просто иска да разполага с повече от всички останали винаги ще е типична за голяма част от онлайн геймърите.

Хубаво е преди да създадете свой онлайн акаунт да изберете парола подходяща за него. Дори и да не сте сериозен играч не се знае в един момент дали няма да ви се отдаде възможност да се развиете в дадена йерархия, но това никога не е от значение - дали имате нещо или не ! Трябва много внимателно да подходите към този момент с избирането на нормална парола дори тя да е на лист хартия до клавиатурата ви. Паролата винаги е хубаво да е с над 6 цифри, букви и символи.

  1. Никога не се доверявайте до толкова, че да споделите паролата си с някого! Дори да е познат от квартала който "никога" няма да посегне на вашия акаунт.
    Опита ми показва, че най-често псевдо приятелчета обират познатите си. Доверете им се за дъвка, гадже или нещо такова, но не и за акаунта ви bigsmile.gif
  2. Никога не се логвайте ( влизайте ) в чужд компютър през разни ремот-програми - има куп софтуер който ще запише паролата ви и дори няма да го осъзнаете.
  3. Никога не приемайте каквито и да е програми с неясен произход от други играчи - ползвайте интернет за да си ги набавите или потърсете някой от админите за да ви даде информация.
  4. Трябва да знаете, че команда като /chpass служи за промяна на паролата ви в сървъра тоест след подобен синтактичен израз от вашия диабло клиент с ентер
    /chpass alabalanica ще промени паролата ви на alabalanica !
  5. Защо е важен емайла ?! Винаги използвайте емайл адрес който е валиден за акаунтите в който складирате предмети или играете с тях! - през него ние можем да открием изгубен акаунт или да пратим нова парола.
  6. Предмети пуснати на земята са ничии!! - ако прехвърляте предмети, правете го в игра с добра парола - рискувате краш, лаг, дроп, но не и обир.


Общо взето това са кратичките правила който в момента се сещам да споделя с вас, но ако ги спазвате никога няма да сте сред изгорелите.

Поздрави.


--------------------
 

Нов отговорНова тема
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

 

RSS Олекотена версия Час: 13th August 2020 - 09:52 PM