Рънене за руни: Първо да кажа, че MF(Magic Find) не влияе в/у руните, а само на предметите. На мене лично най-много руни са ми падали в акт4 - пътя за диабло! Виждал съм и теми където казват, че и от "крави" падат. Да, така е! Ако търсите някоя по-голяма руна се ръни на хелл! Общо казано руните падат на всякъде само трябва да имате късмет.
Рънене за предмети: Има 2 начина за рънене от този вид за мене! Единият е от "GAMBLE" Другият е да се наблегне на MF и биете босове/чудовища с висок левел.
Само да добавя,че за руни можете да ръните в "Black marsh tower lelvel 5" по някога падат добри, а по някога и по слаби руни, но с късмет и пове4ко рън става
Само да добавя,че за руни можете да ръните в "Black marsh tower lelvel 5" по някога падат добри, а по някога и по слаби руни, но с късмет и пове4ко рън става
Group: Users
From: sofia
?????:
ACC:FoxConn
QUOTE (j-star @ Sep 3 2011, 12:28 PM)
Аз пук да те поправа са там руни над №41 не падат.А който иска хубави руни и инт. неща нека да ръни на cows диабло рън и балл рън