Значи, предлагам да бъда хост реалм 2.20ЕС. Компютърът ми може да работи 24 часа. Машината ми е много добра. Админе ако си эаинтересован ме намери на скайп;; павел_12341 на латиница !!
ПОЗДРАВИ ПИЧ че искач да пуснеш тоя супер як реалм дано админите все някога видят тая тема и да се разберете и да бъде пуснат най-после този реалм......
[quote name='kills' date='Jan 23 2012, 12:39 PM' post='1986'] опитах се да Ви пусна реалма, а това за мен лично не е нищо. [/quote
Ще има ли реалм 2.20 бе хора че нищо немога да разбера :Х.Има доста хора които го желаят тоя реалм вече каква е пречката вече 6том не е нищо за теб да го пуснеш немога да разбера обясни ми малко плс
мисля, че бях ясен - казах, че технически мога да държа и 5 реалма, но в момента няма как да стане поради липса на външни IP адреси. След като сменим ' офиса ' ще пуснем още 2 реалма, но на този етап не стана с едино ip. Решение на проблема има, но трябва да преструктурирам целия сървър заради 2.20.
Успеха иска жертви, но нека жертвите да не идват от ЕС 3.00. Смятам, че ще намеря начин да пусна сървъра много по-лесно, но на този етап няма как тъй като ще сменям 'офиса' както казах по-горе.