| |
Турнир - Мекия 2012, ПРИКЛЮЧЕН |
|
|
|
|
Jul 17 2012, 01:32 PM
|

Group: Admin
From: PLOVDIV032
?????: 
ACC:kills

|
Награда за първия: 200 Elexir's. Правила: Всеки дуел се води до 3 победи - като за по-интересно ще направим жребий кой с кого да играе. Преди провеждането на дуела, тоест след записването на всички което ще приключи на 25 този месец ще напиша правилата за дуел.
Наградата е символична, но в следващия турнир ще бъде по-добра. ----- Формат на записване:
Акаунт:
Герой: ник, клас, левел
Скайп или емайл:
Свободен ден от седмицата:
Успех!!!
--------------------
|
|
|
|
Replies
(1 - 81)
|
|
Jul 17 2012, 07:38 PM
|
Group: Users

|
Предложение: Нека всеки клас герои да използва само уменията и магиите които са му заложени от създателите на ES. Да неможе да използва телепорт ако не е сорс и т.н. Мисля че така ще е по-интересно.
|
|
|
|
|
|
Jul 17 2012, 09:23 PM
|

|
QUOTE (saga @ Jul 17 2012, 06:38 PM)  Предложение: Нека всеки клас герои да използва само уменията и магиите които са му заложени от създателите на ES. Да неможе да използва телепорт ако не е сорс и т.н. Мисля че така ще е по-интересно. хах.. това е тъпо! поради каква причина искаш такова нещо?
--------------------
♥???? ????? ??????? ?? , ? ?? ??????? , ????? ??????? ???? ?????? ?? ??...!!!
|
|
|
|
|
|
Jul 17 2012, 10:25 PM
|

|
е инф с телепорта много бягат. тъкмо ги хванеш и избягат с телепорт това дуел ли е ?
|
|
|
|
|
|
Jul 17 2012, 10:28 PM
|

|
п.п. а то ако немогат да се бият със собствените умения на съответния клас, то "яки" ли са? ако са толко "яки" защо бягат с телепорт?!
|
|
|
|
|
|
Jul 17 2012, 10:41 PM
|

|
А и още едно Предложение: Нека да има награди и за най-добре представилите се герои от съответния клас: 1.Assassin; 2.Paladin; 3.Nekromancer; 4.Barbarian; 5.Sorceress; 6.Amazon; 7.Druid.
|
|
|
|
|
|
Jul 18 2012, 12:34 AM
|

From: ?????
?????: 
ACC:Tuborg

|
Това ще е яко, да има дуел само от един вид герой  А относно големия турнир бих участвал, но още незнам дали ще съм свободен,то и дата няма на самият турнир
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 18 2012, 10:10 AM
|

|
Защо никъде не се споменава дата..
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 18 2012, 10:18 AM
|

From: new york MADAFAKA D:
?????: 
ACC:Nero

|
Obicham te e Mitq {} xaxax p.s. phonetica mi e preeban , nadqvam se nqmash nishto protiv che pisha na latinica . Ta : Акаунт: Chiko Герой: ник, клас, левел : Crushing Blow ; Paladin ; Level 100 ; Скайп : nqma da go pisha tuk , ti go znaesh Свободен ден от седмицата: Everyday .
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Jul 18 2012, 01:43 PM
|

?????: 

|
QUOTE (saga @ Jul 17 2012, 11:25 PM)  е инф с телепорта много бягат. тъкмо ги хванеш и избягат с телепорт това дуел ли е ? Е тогава дайте и никой да не ползва аурите освен паладин или чилинг армор и тнт ;д щом е направено да може да се ползва от др клас не виждам къв проблема.
|
|
|
|
|
|
Jul 19 2012, 09:11 AM
|

?????: 

|
Sq sledva edin masov delete na izlishnite komentari  .
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Jul 19 2012, 10:28 PM
|

|
Е то за Али и Неро съм сигурен че ще вземат най-добри Amazon и Paladin. Ще е някакво чудо или "измама" ако някои ги бие с Amazon и Paladin.
|
|
|
|
|
|
Jul 21 2012, 10:59 AM
|
?????: 
ACC:vesko

|
Акаунт: vesko Герой: ник, клас, левел : Ludiq ; Druid ; Level 97 ;
Скайп или емайл: Batman6166 Свободен ден от седмицата: Всеки ден.
|
|
|
|
|
|
Jul 21 2012, 11:55 AM
|

|
Супер вече има записали се цели двама участника! Ще бъде "Много як" турнир с 1-во и 2-ро място!
|
|
|
|
|
|
Jul 21 2012, 11:59 AM
|

|
Трябва да се запиша и аз с 1level така 2-рото място ми е гарантирано. Един ще има победа и равен, аз два равни и третия ще има равен и загуба.
|
|
|
|
|
|
Jul 21 2012, 12:58 PM
|

|
и аз щях да се запиша,ако не ми бяха откраднали акаунта  ще видя сега ако админа ми каже паролата ми на емейла и ако има нещо останало (едвали) може да се запиша
|
|
|
|
|
|
Jul 21 2012, 03:46 PM
|
Group:
?????: 
ACC:??????????

|
Акаунт: gazibarima Герой: ник, клас, левел:: nai_okasheniq ; Druid ; Level 97 ; Скайп или емайл:yaneto1989 Свободен ден от седмицата: събота и неделя
|
|
|
|
|
|
Jul 21 2012, 11:15 PM
|

?????: 

|
Записване: Акаунт: Tuborg Герой: Amazon Ник: AliMah Левел: 100 Скайп: cekooo1991 Свободен ден от седмицата: Когато го обявите тогава, стига да не съм на морето вече
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 22 2012, 07:00 PM
|

From: Sofia
ACC:JackDaniels

|
Акаунт: Kurec
Герой: ник, клас, левел: BabaVuna, сорс левел 2.
Скайп или емайл: сърСтенлиРойс@бащатанагрубия.секс
Свободен ден от седмицата: последната неделя на месеца след 22:45.
--------------------
?????? ?? ?? ????? ?? ?????? ??? ??!
???????? ???? ????????? 24 ?? ????????? ??!
|
|
|
|
|
|
Jul 22 2012, 10:02 PM
|

?????: 
ACC:DUBFIRE

|
Акаунт: Dubfire Герой: ник, клас, левел: DUBFIRE, друид, 95 Скайп или емайл: Skype : hardlix Свободен ден от седмицата: Цялата седмица
|
|
|
|
|
|
Jul 24 2012, 07:10 PM
|

?????: 

|
XAXAXAXA ceco mlykni lek :-D Vkarai trite geroq da mi igraesh putko xaxaxa  . Are shte te vidq na turnira. Ako me biesh pyk na  s toq grozniqt Amazon deto ti e , ne si mi vzel igra ot 7 meseca  . Sys sorsa syshto  Kamoli s druida ti blah blah. Are shte te vidim na turnira nema kvo da si govorq tuk  plyhotron. P.s. naistina moje i da go vzemesh shtoto vij kvo e imeto na turnira - Turnir Mekiq 2012  . Ako stava vypros za Meki , vinagi si pryv Xaxaxax. Ae peace.
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Jul 24 2012, 07:15 PM
|

|
Не знам за вас,ама аз имам един фаворит. CB са казва пича. Другите вообще не са хабете да играете турнирчета-мурнирчета. Даже за да е по-интересно за следващият турнира,не да има награди,ами да се трият герой  И итемите за победителя,е това е тръпка брооо  А да ва видя отворени ли сте?
|
|
|
|
|
|
Jul 24 2012, 07:28 PM
|

?????: 

|
Здравейте, Доколкото виждам има само шест валидни заявки за дуел, но дори с тях ще проведем турнира. Така като слушам как се надъхвате един на друг чак ми се иска да се впиша с моя герой който ще редактирам преди това с целя ми наличен софтуер
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 25 2012, 12:14 AM
|

|
Е че много участници (цели 6 !!!) има записани! успокоителното е товa че всички ще са в топ 10! Желая успех на всички и да победи по-добрия (s max all stats; life; mana i 99sok iml ili imm-za sors 4armi). п.п. Все още има време да си купите итеми от смс магазина! Купувайте ВЕДНАГА!
|
|
|
|
|
|
Jul 25 2012, 11:39 AM
|
?????: 
ACC:bavniq

|
Акаунт: war3craft
Герой: ник, клас, левел : thundersorstele;sorcores;92 level
Скайп : sladkiq_97
Свободен ден от седмицата: Everyday .
|
|
|
|
|
|
Jul 26 2012, 04:45 PM
|

?????: 

|
Записването приключи, скоро ще обява дата.
(най-вероятно тази събота и неделя)
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 26 2012, 05:12 PM
|

?????: 

|
Vqrno li e ux.. az sybota sym na sybor , no nedelq sym free. Ako moje moqt match togava da se provede ?
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Jul 26 2012, 05:35 PM
|

?????: 

|
Естествено, за теб всичко е концерт пожелание. Твоя 'мач' ще се проведе в неделя, ако съдбата реши това.
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 26 2012, 06:54 PM
|
Group:
?????: 

|
Акаунт: Bslayer
Герой: ник, клас, левел : ItsMeBeatch ; Paladin ; Level 98 ;
Скайп : mitaka936 Свободен ден от седмицата: неделя вечер 18:30
|
|
|
|
|
|
Jul 27 2012, 03:36 PM
|

|
Първо искам да благодаря на Митко,че ми варна акаунта  второ моля те да се включа в турнира макар,че ми липсват чарми.... и че си казал край на запивсването  ако може : Акаунт:futbolist4ety98 Герой: ник, клас, левел sorceresss ,сосерка,97 Скайп или емайл: ти ми го имаш Свободен ден от седмицата:всеки ден
|
|
|
|
|
|
Jul 27 2012, 07:10 PM
|

?????: 

|
Срещите са на случаен принцип, успех. №1 [ Kurec - gazibarima ] №2 [ Bslayer - vesko ] №3 [ Dubfire - chiko ] / Chiko win №4 [ futbolist4ety98 - Tuborg ] / Tuborg win _________________________След като се решат тези срещи останалите 4 играча ще бъдат изтеглени на случаен принцип, но двамата отпаднали ще играят един срещу друг като този който спечели ще остане. (до тук съм го измислил по-нататък повече  ) _________________________Срещите ще се водят събота и неделя, като всяка група подред трябва да изберат удобно за тях време в което да влезнат и да играят един срещу друг. Всички имат оставени скайпове така, че се разберете по-между след това ме уведомете на pm в форума. Пример: №1 [ Kurec - gazibarima ] - (18:30 [неделя], игра B//B) _________________________Финала ще бъде проведен в удобно време на тримата останали участника!
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 28 2012, 01:38 AM
|

|
Акаунт: Aguadevida
Герой: Stonedevida , Druid, 93
емайл: paco-judo@hotmail.com
Свободен ден от седмицата: Sunday
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 28 2012, 12:49 PM
|

?????: 
ACC:DUBFIRE

|
Килс може ли да ме запишеш със Съндаун. Аз ти бях написал ЛС, че друида ми даде тайм аут когати прехвърлях чарми и вече не е в употреба  сега играя с амазонка  благодаря.
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2012, 04:18 PM
|

?????: 

|
QUOTE (saga @ Jul 25 2012, 01:14 AM)  Е че много участници (цели 6 !!!) има записани! успокоителното е товa че всички ще са в топ 10! Желая успех на всички и да победи по-добрия (s max all stats; life; mana i 99sok iml ili imm-za sors 4armi). п.п. Все още има време да си купите итеми от смс магазина! Купувайте ВЕДНАГА! Абе пич, я се стегни!! Като незнаеш кое как се прави, а другите имат не означава че е от смс шопа  Примерно, тези неща които имам аз по мойта Амазонка половината, даже почете от половината ги няма в смс шопа п.п НА ЕДНА ДЖАВА СИ МИ!
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2012, 05:22 PM
|
Group:
?????: 

|
Аре е Админе давай да пуквам ацц веско за ТУРНИРА става вапрос
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2012, 05:36 PM
|

|
E tuborg ти си "изключение" твоята ама е копирана директно от headoff направо почти "готова" тя там беше 97 ранг!
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2012, 06:12 PM
|

?????: 

|
Mitak , nqma geroi BabaVuna , toq Kurec se byzika. Vmestu nego shto ne vpishesh toq aguedavida ? ae peace. I p.s. taka i ne razbrah moqt mach koga shte se provejda. Ae peace.
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Jul 30 2012, 03:02 PM
|

?????: 

|
QUOTE (saga @ Jul 29 2012, 06:36 PM)  E tuborg ти си "изключение" твоята ама е копирана директно от headoff направо почти "готова" тя там беше 97 ранг! Saga най-сетне се осъзна, че играе в сървър в който всички са в глобален заговор срещу него и само той се мъчи като грешен дявол да си направи герой  Спермояд,  спри да ми плюеш сървърчето. --- прочетете ми горния пост - ясно съм написал как ще се проведе този турнир.
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 31 2012, 01:28 PM
|

?????: 

|
№1 [ ludiqt - gazibarima ] gazibarima win №2 [ Bslayer - vesko ] - Bslayer win №3 [ Dubfire - chiko ] / Chiko win №4 [ futbolist4ety98 - Tuborg ] / Tuborg win Ако не знаете все още за какво става дума - прочетете този постИзчакване - ако до края на седмицата не заявят кога ще се играе за тях турнир повече няма да има никога.
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 31 2012, 01:35 PM
|

?????: 

|
QUOTE (saga @ Jul 29 2012, 06:36 PM)  E tuborg ти си "изключение" твоята ама е копирана директно от headoff направо почти "готова" тя там беше 97 ранг! Когато искам тогава мога да те пръсна!! А относно 2-те амз-та, тя нямат нищо общо! Copy paste било аххахахахаха
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 31 2012, 01:36 PM
|

?????: 

|
А проблема е че, аз неска вечета заминавам за 10 дни и няма да ме има ако до тогава изчакат другите ще е добре  ако не пиши им Митак служебно и това е
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 31 2012, 06:05 PM
|

|
или пък ако те няма аз да играя вместо теб,все пак ти ме острани с 3-1 и ако случайно спечеля да ти дам част от елексирите
|
|
|
|
|
|
Aug 1 2012, 06:24 PM
|

|
Аз съм отбелязал че моя герой е 2-ри левел, Митак кво си гледал :Д
На нормал?
--------------------
|
|
|
|
|
|
Aug 1 2012, 07:32 PM
|

?????: 

|
№1 [ ludiqt - gazibarima ] изчакване
на случаен принцип между два акаунта се падна този да заеме мястото на Kurec.
Явно някой хора си мислят, че тва е много забавно.
--------------------
|
|
|
|
|
|
Aug 2 2012, 09:37 PM
|

From: sofia
?????: 
ACC:FoxConn

|
ох... така като прочетох коментарите толкова се посмях че нямам думи. Както виждам всеки против някой друг предполагам че ако си цъкам 1 месец в затворени игри и си направа някакъв герой ще кажат хакер копиран от някъде си и всякакви мизерии . Относно турнира е добра идеята видях че някой беше написал другите герой да не ползват телепорт но според мен ако могат да играят достатъчно добре този телепорт няма да им е никакъв проблем. За следващия турнир мисля да се стегна и да отправя едно предизвикателство към един играч с паладин  п.п. :Стегнете се малко и не дрънкайте глупости а си играйте играта с кеф
--------------------
Winners make the rules,losers live by them ! By Kn0w1nG
|
|
|
|
|
|
Aug 7 2012, 07:38 PM
|

?????: 

|
№1 [ ludiqt - gazibarima ] Mitak , sreshtata se provede dnes, nadqvam se nqmash nishto protiv. I dvata igracha bqha online , i bqha syglasni da se biqt za turnira. Rezultata zavyrshi 2:0 za Gazibarima , ludiqt izobshto ne mu tocheshe , i sled vtorata zaguba napisa "abe nqma da igraq" i ostana afk. Ae peace \\//
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Aug 7 2012, 09:54 PM
|

?????: 

|
Ок №1 [ ludiqt - gazibarima ] / gazibarima win №2 [ Bslayer - vesko ] / Bslayer win №3 [ Dubfire - chiko ] / Chiko win №4 [ futbolist4ety98 - Tuborg ] / Tuborg win
Скоро ще дам новите срещи.
# 1 Chiko Vs Tuborg # 2 gazibarima Vs Bslayer
--------------------
|
|
|
|
|
|
Aug 8 2012, 06:24 AM
|

|
Е много жалко давах на първите 2 места да са неро и али но уви срещат се на полуфинал. Очаквам неро да е победител. Направете запис на двубоя и го качете тук.
|
|
|
|
|
|
Aug 8 2012, 08:37 AM
|

?????: 

|
To nito Ceco go ima , nito Mitaka go ima  . Samo az i gazibarima sme online. Ceco nqma da go ima oshte 6-7 dena , a Mitaka i toi vliza ot dyjd na vqtyr. Ili of , vse taq nqma znachenie veche  . Shteshe da predloja da igraem az i gazibarima na turnira , za da ne chakam 7 dni Ceco da doide , a i picha da ne chaka Mitaka da stane online , no nqkoi tuku vij si pomislil che me e strah ot Ceco  .
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Aug 8 2012, 12:58 PM
|

?????: 

|
Nqmash qdove. Samo si go ostavi taka kakto e , i ne go pipai  .
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Aug 8 2012, 02:05 PM
|

?????: 

|
# 1 Chiko Vs Tuborg / Chiko win [3/2  ] # 2 gazibarima Vs Bslayer - изчакваме
--------------------
|
|
|
|
|
|
Aug 8 2012, 06:47 PM
|

|
Чакам да гледам запис на двубоя.
|
|
|
|
|
Guest_ludiqt_*
|
Aug 8 2012, 07:09 PM
|
Guests

|
Значи искам да кажа че се отказах защото Crisha се намесва в двубоя и казва на Окасхения какво да прави и нз си кво още че да ме убие по време на двубоя мисля че той заслужава да бъде отстранен !!!
|
|
|
|
|
|
Aug 8 2012, 10:04 PM
|

?????: 

|
Az li da byda otstranen e ? xaxax o boje , i + tova ti izobshto vzimashe li mu na Okasheniqt ? Nqmashe kak da go biesh , toi ti cyrka s tornado , ti s tele ne mu vzimash. Kakyv e smisyla ? 1 chas igraete 2:0 za nego i 1 chas si bqgate.. Nakraq taka ili inache shteshe da pobedi. Are stiga si namiraite opravdaniq vsichki , vse nqkoi drug vi e vinoven. Pone kato vijdate che nqma nachin ne bydete tolkova naivni. Ae peace ;]
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
Guest_ludiqt_*
|
Aug 8 2012, 10:40 PM
|
Guests

|
А ти не се прави на добра доша защото си заслужаваш да бъдеш отстранен  митак земи некви мерки  това не е никъв турнир просто...
|
|
|
|
|
|
Aug 8 2012, 10:46 PM
|

?????: 

|
"Dobra dOsha" xahxahxh , i za kakvo da byda otstranen ve ? Q kaji ti izobshto vzimashe li mu kryv na Okasheniqt , kaji mi ? Ti si edinstveniqt koito trqbva da e otstranen sled kato vzimash ot hora charmi na zaem. Chak i v skype-a mi pishish - "imash li charmi za sors nqkakvi za 1-2 dni mi trqbvat za turnira ?" Xaxahxah . Are ne mi lafi bate , shtom shte se pravim OK . Moga da dam posochenata hronologiq i vsichki da vidqt . Vse taq , ta vyprosyt mi e che ne mu vzimashe daje i kryv .. toi ima edno 1800 res , i kym 120 absorb.. kak shte go ubiesh ? Kakvo ochakvash da stane izobshto v toq duel ? Stiga se opravdava , zagubi i tova e . Are begom marsh da si pravish amazon , pyk drugiqt pyt da mojesh da go biesh. Ae peace .
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
Guest_ludiqt_*
|
Aug 9 2012, 12:16 AM
|
Guests

|
Аз не се оправдавам  а казвам че се мешаш кадето не ти е работа а щом е така заслужаваш да те отстранят от турнира  за да ти е за орок да малчиш докато другите играят а не да се обаждаш само
|
|
|
|
|
|
Aug 9 2012, 12:30 AM
|

?????: 

|
Nauchi se da pishesh lek. Teb trqbva da te otstranqt ot jivota  mnogo naseriozno se vzimash  . Are peace. Neka me otstrani kills-a ako preceni  . Obache tova dalech nqma da ti opravi jivota  .
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
Guest_ludiqt_*
|
Aug 9 2012, 01:28 AM
|
Guests

|
Ти по добре не говори за живот само киснеш в това диабло човек с ограничено мислене замълчи просто няма смисел да говориш личи си че живота ти е тая проста игра  няма кво да се занимавам с тапанари чао от мен
|
|
|
|
|
|
Aug 9 2012, 11:31 AM
|

?????: 

|
Ti mi kazvash che postoqnno kisna v Diabloto ?  Basi i ironiqta chovek  lol. Tova che geroqt mi e gotov i vlizam za po 1 chas da ritam takiva mijeturki kato teb dalech ne znachi che kisna po cql den v Diabloto  . Na den moje bi za cql den imam po 2 chasa otdeleni za nego , ako v jegite ne sym na plaj ili neshto vlizam i cykam da . Ili dokato chakam da doide vreme da izlqza navyn lol.  Bate kvo ti se obesnqvam , pri polojenie che si super mijeturkata  . Tva vi e vinagi obqsnenieto , nqkoi e po dobyr i vednaga - po cql den kisnesh , e ne ne kisna po cql den i EBA PO MNOGO POVECHE PICHKI OT KOLKOTO TI NQKOGA SHTE EBESH.  Aide peace , hodi lyskai na sorserkata ti che v skoro vreme nadali shte te ogree  . I za vtori pyt ti kazvam , nauchi se da pishesh .. Gramatikata ti e kato na 9 godishno dete. Za kakvo izobshto sporq s retard kato tebe ne mi e qsno.. Deto vsichkite znaniq za diablo mu sa ot men.. Crush molq te tva , crush molq te onova , crush bla bla.. I ei sq te vidqh kolko struvash muha. Are iztrivai se ot jivota napravo , ne samo ot diabloto  . go fuck urself
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
Guest_ludiqt_*
|
Aug 9 2012, 04:02 PM
|
Guests

|
XAXAXAXAXA mom4ence osaznai se kade se namira6  kogato vlqza seki seki pat si vav nekoq igra i t.n  a otnosno pi4kite mn filmi gleda6 moito mom4e osvem na maika ti pi4kata druga ne si vijdal nqma i da vidi6 osaznai se malko i izlez ot filma vav koito jivee6  ama to ti ako izleze6 trqbva da se samobie6 napravo xaxa prosto sas 2 dumi tap selqndur !!  pove4e nqma da komentiram
|
|
|
|
|
|
Aug 9 2012, 06:42 PM
|

?????: 

|
Nedei sad-vai samo  . V golqma zabluda si .  Are peace. Qj maduri  sladur .
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Aug 9 2012, 09:17 PM
|

|
Тоя туборг даже и за бронз не може се бори хгагага паднал още на полуфинала ;/
е нали беше мн силен. деа.
--------------------
|
|
|
|
|
|
Aug 12 2012, 02:22 PM
|

?????: 

|
Как да ме има бре хора... Аз вчера се прибрах от морето  )
--------------------
|
|
|
|
|
|
Aug 12 2012, 05:07 PM
|

?????: 

|
Ako iskash mi ela Ceco  nqma problemi . Edin revansh bih ti dal  .
Reason for edit: Да, дай му един реванш верно.
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Aug 22 2012, 10:26 AM
|

?????: 

|
Mitak , na drugiqt turnir opredeli chas , data etc che stava mega protakano... Vchera Mitio i Okasheniq sa online pisha im igraite te se pravqt na udareni , za tva drugiqt pyt kazvash primerno nedelq edi kolko si chasa i vseki vliza v opredelen game i stava meleto , 1-2 chasa i koito bie , bie ... Ne kakto sega nqkakvi protakni  ot 1 mesec se tyrsqt i t.n. i abe ddz  . Nvm.
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2012, 02:43 PM
|
?????: 
ACC:bslayer

|
mitak s gazabarima se zbixme az pobedix
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2012, 02:46 PM
|

?????: 

|
Tоя турнир замина, CrushingBlow си получи наградата и естествено се прави на чукнат с мокър парцал и не е написал в темата, че си е прибрал elexirite.
+ престанете да пишете на тоя измислен език в форума.
--------------------
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2012, 02:58 PM
|
?????: 

|
митак кой се класирам на турнира ?
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2012, 03:24 PM
|

?????: 

|
Така като гледам втори ? cursha вика, че те бие.. тва е
--------------------
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2012, 04:44 PM
|

|
Аха значи неро е спечелил втори турнир без да знае че е участвал в него? мого яко! каква е наградата?
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2012, 11:26 PM
|

?????: 

|
Да е получих ги  .
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Dec 11 2012, 11:09 PM
|
?????: 

|
митак кога ще си получа наградата
|
|
|
|
|
|
Dec 11 2012, 11:59 PM
|

?????: 

|
и на двама ви л итряя дам награда ? каква е логиката ?
--------------------
|
|
|
|
|
|
Dec 12 2012, 04:30 AM
|
?????: 

|
е нали първите трима печелят по 200 elexira
|
|
|
|
|
|
Dec 12 2012, 08:13 AM
|

?????: 

|
WHAT ? XA
--------------------
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|