Diablo II SERVER

Welcome Guest ( Log In | Register )

Проблем с влизането в Battle-Net !!!
AguaDeVida
postSep 18 2011, 06:26 PM
Post #1

Group: Users

Здравейте !!

Проблемът е следният. Свалям торента който е показан в сайта (от замунда) инсталирам права всичко обаче когато цъкна и ми излиза : ( Unable to Identify Version).. Четох бая в форума обаче без резултат..

Благодаря предварително ..

Attached File  Sin_t__237_tulo.jpg ( 247.88K ) Number of downloads: 29

--------------------

New Topic
Replies
kills
postSep 18 2011, 07:34 PM
Post #2

Group: Admin
From: PLOVDIV032
?????:
ACC:kills

Привет, AguaDeVida

Първо добре дошъл в DiabloBG, надяваме се сървъра да Ви допада.
---------------------------
Сега да скочим на въпроса - този проблем идва от Windows 7 и решението му е просто - дясното копче върху иконата 'Run As Administrator'.
Когато инсталирате Diablo в C:/programs blqh's/ самия battle net се опитва да създаде лог който дава отчет за състоянието на bnet и тн, но тъй като вие стартирате програма като потребител, а тя иска да създаде лог в папка която са необходими администраторски права се получава конфликт и следователно неуспешен опит за свързване.
(скоро в тази тема ще дам и перманентно решение на проблема).

Ето как да решите проблема веднъж завинаги.
1. Properties на иконата на Diablo -> Compatibility -> най-долу слагате тикчето на Run as administrator
Поздрави,
DiabloBG@Team

--------------------

AguaDeVida
postSep 18 2011, 11:42 PM
Post #3

Group: Users

QUOTE (kills @ Sep 18 2011, 07:34 PM) *
Привет, AguaDeVida

Първо добре дошъл в DiabloBG, надяваме се сървъра да Ви допада.
Сега да скочим на въпроса - този проблем идва от Windows 7 и решението му е просто - дясното копче върху иконата 'Run As Administrator'.
Когато инсталирате Diablo в C:/programs blqh's/ самия battle net се опитва да създаде лог който дава отчет за състоянието на bnet и тн, но тъй като вие стартирате програма като потребител, а тя иска да създаде лог в папка която са необходими администраторски права се получава конфликт и следователно неуспешен опит за свързване.
(скоро в тази тема ще дам и перманентно решение на проблема).

Ето как да решите проблема веднъж завинаги.
1. Properties на иконата на Diablo -> Compatibility -> най-долу слагате тикчето на Run as administrator
Поздрави,
DiabloBG@Team

Диаблото се включва единствено през WIN мода и дава същите мизерий... Днес ми се вкючи през обикновенната икона на Диабло обаче зареждаше от порядака на 20 мин. с твойте указания през администратора.. Мисля , че трябва да има някое друго решение или проблемът е в мен.. И друг път съм играл в този сървар през този компютар и си работеше нормално.

Благодаря предварително ! smile.gif

--------------------

postNov 22 2011, 01:40 AM
Post #4

Group:

QUOTE (AguaDeVida @ Sep 18 2011, 11:42 PM) *
Диаблото се включва единствено през WIN мода и дава същите мизерий... Днес ми се вкючи през обикновенната икона на Диабло обаче зареждаше от порядака на 20 мин. с твойте указания през администратора.. Мисля , че трябва да има някое друго решение или проблемът е в мен.. И друг път съм играл в този сървар през този компютар и си работеше нормално.

Благодаря предварително ! smile.gif

Цъкни на D2VidTst и пусни теста да върви. кат свърши му дай отметка на Direct3d:ATI Mobility Radeon HD 4300 series..............
и виж дали ще се оправи по тоя начин

ReplyNew Topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2026 - 11:23 AM