Diablo II SERVER

Welcome Guest ( Log In | Register )

Развитие на всички класове
kills
postFeb 25 2012, 12:09 AM
Post #1

Group: Admin
From: PLOVDIV032
?????:
ACC:kills

За времето което ще отделите за задачката едва ли ще успеете да направите идеалите така, че ако искате да спечелите 5 IDEAL CRAFTA с IML или 5 Sparka за сорс - 25 прочетете по-надолу.

Задачката е следната. Трябва да сформирате описание на кирилица за някой от всички класове герои като всеки има право само на 1 (ще проверя Ip тата.)

Какво трябва да съдържа - ВСИЧКО от а до я за героя, всички видове развития, всички чарми и статсове, къде трябва да се леят Book of skills и тн. Трябва да бъде подредено, спретнато по-подобаващ начин.
За по-взискателните към награда ще добавя, че можете да се пазарите с мен.
От гледна точка на труда Ви, след като го направите трябва да ми бъде представено с текстов документ и чак когато мине зоркия ми поглед отгоре ще Ви кажа дали се приема или има още работа.
За да няма застъпване изберете си един клас герой с пост в темата: Пр: Ще напиша развитие за амазонка и изчакаите реплай от мен.
Написаните от вас уроци ще бъдат публикувани в сайта и отдлу ще бъдете маркирани като автори.

Сигурен съм, че ще има поне 2 - 3 туторияла, но пак е нещо.

Изпълнени: Paladin, Sorceress, Barbarian, Amazon

Поздрави.

--------------------

New Topic
Replies
doktorcheto
postMar 7 2012, 07:58 PM
Post #2

Group: Users

NECROMANER (POISON DAGGER)
РАЗВИТИЕ НА NECROMANCER / POISON DAGGER

ВАЖНО: Некромансъра е герой само за Hardcore играчи. Изключително труден герой който изисква доста ресурси и не е добър срещу всички класове. Не препоръчваме този Build, освен ако не искате да предизвикате себе си.

СТАТС:
Strength: 1023
Dexterity: 1023
Vitality: 1023 (използват се елексири за достигане на 8191 чиста кръв).
Energy: 25 (не вкарвате нищо тук).

УМЕНИЯ:
Poison Dagger - 35 точки.
Poison Explosion - 35 точки.
Poison Nova - 20 точки.
Clay Golem - 1 точка.
Golem Mastery - 1 точка.
Summon Resist - 1 точка.
Bone Armor - 1 точка.
Curses - Вдигате всеки Curse по 1 път. Основният ви Curse който ползвате е Decrepify, но го вдигате само веднъж дори него.

Ако имате останали точки ги слагате на неща по ваш избор, а ако ви се пият Book of Skills може да вдигате Bone Armor и бонусите му.

ПРЕДМЕТИ:
Оръжие 1:
Уникален Sacrificial Dagger (Eyes of Jr) - Ъпнат и въртян за 15 мин/макс в Barb с 2 He руни в него.
Щит:
Щит с DEF и руническа дума "Yu U Wa Ku".
Оръжие на втора ръка:
Divine Scepter за Chilling Armor.
Каска:
Ordnance каска със 1/20 Ideal Jewel.
Броня:
Ordnance броня със 1/20 Ideal Jewel.
Ръкавици:
War Gauntlets: Уни ръкавици стигащи до 50% Slow + добър Max Damage. Слагате им Su или He в зависимост от какво имате нужа и след това въртите за IML до вашия Level.
Ботуши:
Ботуши "Ne Tsu" с DEF и 270 FRW.
Колан:
Band of Constriction въртян за IML със син перфект. След това въртите за IML до вашия Level.
Пръстени:
2 х Vengeance Ring, въртяни за 1 IML. Във сокетите слагате 2 зелени перфекта. След това въртите пръстените със Spider Silk за Attack Rating до вашия Level.
Амулет:
Collar of the Minotaur въртян за IML със зелен перфект. След това въртите със Spider Silk за Attack Rating до вашия Level.

ЧАРМИ:
Ред 1: IML с червен перфект.
Ред 2: 240-ки със 45+ Excellent-и.
Ред 3-7: 1/40 IML чарми.
Ред 8: 3 x 1/40 и 8 IML с Re руни
Ред 9: IML с Re руни, 60 max damage със 60 Dex Jewel-и, или 240-ки със 45+ ed Excellent-и.

СТАШ:
-Barb броня с Wo + Жълти перфекти въртяна за All Res със Holy Symbol до вашият Level.
-Щит с руническа дума "Ya Ku Hi N".
-Ki Re Tsu каска въртяна за All Res до вашия Level.
-Ботуши Haste of Athulua въртяни за All Res до вашия Level.

Пренаписано от: Crushingblow

ClosedNew Topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2026 - 11:16 AM