Diablo II SERVER

Welcome Guest ( Log In | Register )

Пак ли ...
Sve
postMar 19 2012, 03:52 PM
Post #1

Group: Users

Днес видях,че сървара е въртян за пореден път.Пътвият път си замълчах,викам да не се карам с никой и тнт,но този път не мога да си замълча,колкото и да ми се иска.
Изчезнаха ми 2 реда имл,каде с сок,къде без,барби армора ми го няма с wo-то,герои с дс и какво ли още не.
Искам компенсация,щото вече нервите ми не държат и може да кажа нещо сексистко по адрес на някой от така наречените админи.
Поздрави от мен и на родата ви.

New Topic
Replies
express1
postMar 20 2012, 06:56 PM
Post #2

Group: Users

Здравейте играчи на диабло 2, администратори и т.н.т. Като един от най-старите играчи на този сървар искам да кажа ,че мнението на начинаещите и напреднали играчи също трябва да бъде вземано под внимание , та нали всички ние сме играчи на този сървар.Да, някои от нас са постигнали повече други по-малко, но всеки се учи с времето.Според мен трябва да се вземе решение което да задоволява както новите така и старите играчи.Мисля, че целта е сървара да бъде наред без значение какво трябва да бъде направено, а по въпроса на кого думата тежи повече ... това са пълни глупости.Преди време беше направен рестарт на сървара (който едва ли помните), всички играчи загубиха всичко което са постигнали, но до колкото виждам голяма част от тях и до ден днешен продължават да играят.Кажете ми как ще играете като сървара е "нестабилен" .. не е ли по-добре да загубите нещо, но за сметка на това да играете в стабилен сървар?Обръщам се към администраторите .. направете това което е редно .. както направихте преди време.

Поздрави!

--------------------
♥???? ????? ??????? ?? , ? ?? ??????? , ????? ??????? ???? ?????? ?? ??...!!!

ReplyNew Topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2026 - 09:52 AM