Welcome Guest ( Log In | Register )

ВЪПРОСИ: ХП/ХОРАДРИК/СЕТОВЕ/ЧАРМ/ДС и др., ЕС 3.00
postNov 5 2012, 08:29 AM
Post #1

Group:

Здравейте,

Дръпнах си ЕС от замундата /http://zamunda.net/details.php?id=138571&hit=1/ и там пише, че свалям версия 3.00, която е актуална към днешна дата. Намерих гайдове и наръчник с всичко, което има в този мод, но тъй като не съм хардкор фен на Диабло и не съм му обръщал внимание на времето, доста неща са ми непонятни.
Та на въпроса:
1. Кръв. Трябва ми кръв без да слагам всички точки на виталити. Дори и да го направя пак има гадини, които като експлоадират при смърт ме вземат дори и да съм на 1500 - 1600 хп /около 70 лвл./. Какво мога да направя за да повиша кръвта си? В гайдове прочетох, че тя може да стигне до 5000 хп с някакви драгон стоунс или разни други стоунс. Събирам чармове, но те не дават някакви колосални подобрения, а за друго нещо което да дава хп бонуси не се сещам.
2. Сетс. Предполагам че най-голямата краста на ЕС е гемблъра. Тука възникна следния въпрос. Сетовите айтъми най-добрите ли са в играта и струва ли си да се събират? Предположих че двоен сет - да кажем ахилис сет + ланселот сет ще дава супер резултат, но в билдовете на паладина изобщо никой не си прави труда да се екипира с тях.
3. Сокет. С какво си струва да се пълнят сокетите - руни или джемове? Имам Паладинския меч от Ланселот сета и се чудя с какво да му запълня 3те сокета. Пробвах да събирам руни, но все някоя ми бяга.

New Topic
Replies
saga
postNov 7 2012, 11:29 PM
Post #2

Group: Users

Елексира се "прави" от "Cook Book" и "Steak". Слагаш 1 Cook Book и 1 Steak в Horadric Kube ( Не трябва да има нищо друго в куба освен горепосочените два предмета! ) и натискаш бутона Transmute. Получава се 1 елексир ( 1 елексир = 3 точки за добавяне ).
Steak-овете падат ЕДИНСТВЕНО на "Secret Cow Level", може и да се правят но трябват много DS. Cook Book ти дават само веднъж 1 брой в 3 акт за изпълнението на 2 qwest затова ще трябва да си ги правиш.
П.П. Забравих ако не знаеш как да си отвориш "Secret Cow Level" има написана тема във форума "Как се отваря "Secret Cow Level"".

ReplyNew Topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2026 - 12:31 PM