Аз мисля, че в момента сървъра е достатъчно достъпен за игра като се има предвид, че има крави на плочка и 2 стека правят един елексир, което доста улеснява играта. Просто хората ги мързи да рънят и за това не играят. Решението на проблема в този случай ще бъде да се аднат ДС-та в магазина за да може всеки да направи какъвто си герой иска, дс-тата са основният ресурс в тоя мод. За евентите съм съгласен, може да се правят евенти, евентуално да се сложи още един админ който да ги прави или нещо подобно. Като награди да се дават различни видове Джавели, Руни при по-трудни евенти може и по-големи награди. Както предполагам се вижда другото улеснение, е че може да се правят герои от сайта 70 лвл така, че за преводи на герой и качване на лвл няма да говорим от 70 лвл всеки може да се оправи. Стига да се направи една реклама и да почнат да играт хора в сървъра, ще стане работата.
П.П. Прилагам снимки от герой който ми отне около 2 седмици. Не смятам, че е толкова трудно пък и играта е за удоволствие, като ги направите тия герой от магазина с всички предмети на макс после какво ще правите?