|
За времето което ще отделите за задачката едва ли ще успеете да направите идеалите така, че ако искате да спечелите 5 IDEAL CRAFTA с IML или 5 Sparka за сорс - 25 прочетете по-надолу.
Задачката е следната. Трябва да сформирате описание на кирилица за някой от всички класове герои като всеки има право само на 1 (ще проверя Ip тата.)
Какво трябва да съдържа - ВСИЧКО от а до я за героя, всички видове развития, всички чарми и статсове, къде трябва да се леят Book of skills и тн. Трябва да бъде подредено, спретнато по-подобаващ начин. За по-взискателните към награда ще добавя, че можете да се пазарите с мен. От гледна точка на труда Ви, след като го направите трябва да ми бъде представено с текстов документ и чак когато мине зоркия ми поглед отгоре ще Ви кажа дали се приема или има още работа. За да няма застъпване изберете си един клас герой с пост в темата: Пр: Ще напиша развитие за амазонка и изчакаите реплай от мен. Написаните от вас уроци ще бъдат публикувани в сайта и отдлу ще бъдете маркирани като автори.
Сигурен съм, че ще има поне 2 - 3 туторияла, но пак е нещо.
Изпълнени: Paladin, Sorceress, Barbarian, Amazon
Поздрави.
--------------------

|