|
Здравейте искам да попитам има ли в мода рецепта, която да ъпгрейдва предметите от Normal->Exceptional->Elite
Намерих това: (Но не знам дали работи за тази версия) Input Output Normal Unique/Set Weapon Ki Rune (8) A Rune (12) 3 Blemished Gems Upgraded To Exceptional Normal Unique/Set Torso Yo Rune (7) Tsu Rune (13) 3 Blemished Gems Upgraded To Exceptional Normal Unique/Set Helm/Shield Yo Rune (7) Tsu Rune (13) 2 Blemished Gems Upgraded To Exceptional Normal Unique/Set Gloves/Belt/Boots Yo Rune (7) Tsu Rune (13) Blemished Gem Upgraded To Exceptional Exceptional Unique Weapon O Rune (21) Me Rune (23) 3 Perfect Gems Upgraded To Elite Exceptional Unique/Set Torso Ra Rune (20) Ru Rune (24) 3 Perfect Gems Upgraded To Elite Exceptional Unique/Set Helm/Shield Ra Rune (20) Ru Rune (24) 2 Perfect Gems Upgraded To Elite Exceptional Unique/Set Gloves/Belt/Boots Ra Rune (20) Ru Rune (24) Perfect Gem Upgraded To Elite Normal Crafted/Rare/Magic Weapon Ri Rune (9) Ya Rune (11) 3 Flawless Gems Upgraded To Exceptional Normal Crafted/Rare/Magic Torso Ki Rune (8) Mi Rune (10) 3 Flawless Gems Upgraded To Exceptional Normal Crafted/Rare/Magic Helm/Shield Ki Rune (8) Mi Rune (10) 2 Flawless Gems Upgraded To Exceptional Normal Crafted/Rare/Magic Gloves/Belt/Boots Ki Rune (8) Mi Rune (10) Flawless Gem Upgraded To Exceptional Exceptional Crafted/Rare/Magic Weapon Ko Rune (19) Ho Rune (22) 3 Blemished Gems Upgraded To Elite Exceptional Crafted/Rare/Magic Torso E Rune (18) O Rune (21) 3 Blemished Gems Upgraded To Elite Exceptional Crafted/Rare/Magic Helm/Shield E Rune (18) O Rune (21) 2 Blemished Gems Upgraded To Elite Exceptional Crafted/Rare/Magic Gloves/Belt/Boots E Rune (18) O Rune (21) Blemished Gem Upgraded To Elite
--------------------

|