QUOTE (sunrise @ Jun 25 2011, 06:49 PM)

Значи аз съм компилирал pvpgn то и съм го приготвил за 2.20 остава само да отворим едни портове в рутера и да тестваме дали работи. Тъй като този реалм по всичко личи, че ще го мъчим върху линукс и няма да е хич лошо ако тръгне, но да видим как ще се развият обстоятелствата.
Относно идеята за торента - ще го направим, да. Дори ще дойде с красив съвременен инсталер. 2.20 си заслужава да бъде част от нашата мрежа определено и ще се постараем да го пуснем и да се забавлявате и вие.
така начи аз играя д2 от доста време играл съм на какви ли не модове сървъри и т.н досега по интересен мод от ЕС 2.20 не сам играл това е най-добрия мод за д2 правен някога и много ми липсва ЕС 3.00 е пълна измишлиотина Преди незнам колко години вече имаше сървър на ЕС 2.20 и си спомням как събирах пари от кравите продавах ги на 5 акт и после ги профуквах на гембъл в търсене на уникалните пръстени и амулета за герояси и как събирахме драгън стоуни и правехме жилетките и оръжията извънземни сигурен съм че липсата на интерес отстрана на потребителите се дължи на недостатъчна реклама ако го качите примерно във замунда аренабг и още някой голям торент сайт като пиратския залив със сигурност ще се съберат много играчи без съмнение ! аз с нетърпение чакам да пуснете новина че ЕС 2.20 реалм-а е онлайн оставям всякакви други сървъри герой и почвам веднага да играя !!!!!!! изобщо не подозирате колко много ми се играе

:D:D и ако не беше тоя пич riverbastard да ми каже ще тук може да пуснат сървър на ес 2.20 .... много се зарадвах като прочетох поста му във замунда. обещавам ако пуснете реалм на 2.20 слагам линкове във всичките скайпове дето имам слагам го на подпиш във всеки форум който посещавам във фейс-а туитър майспейс и т.н голям промоушън ши стане !!!