Diablo II SERVER

Welcome Guest ( Log In | Register )

ReplyNew Topic
 Проблем с графиката на Diablo II
postOct 24 2011, 07:44 AM
Post #1

Group:
ACC:SAMMY123

Имам огромен проблем !
Едно,че не мога да влезна в батъл-нет друго,че графиката ми е ужасна не знам защо,от отдавна не съм играл Diablo II.
Не знам проблема ми да не би да е от това,че съм с Windows 7 или защото съм с монитор 23 инч-а ?

Играта не ми се вижда на целия екран,а само в средата с ужасни цветове..

Kurec
postOct 24 2011, 08:14 AM
Post #2

Group: Users
From: Sofia
ACC:JackDaniels

Това че е на малък екран не е проблем, така е направена,за да е по-лесно да си пускаш няколко диаблота едновременно.
А за графиката...
единственото което се сещам е да имаш проблеми с видеокартата, тя да не ти работи и лаптопа ти да кара на тая от дънната платка, поне на мене ми се е случвало

--------------------

?????? ?? ??
????? ?? ??????
??? ??!

???????? ???? ????????? 24 ?? ????????? ??!

postOct 24 2011, 09:04 AM
Post #3

Group:

QUOTE (Kurec @ Oct 24 2011, 09:14 AM) *
Това че е на малък екран не е проблем, така е направена,за да е по-лесно да си пускаш няколко диаблота едновременно.
А за графиката...
единственото което се сещам е да имаш проблеми с видеокартата, тя да не ти работи и лаптопа ти да кара на тая от дънната платка, поне на мене ми се е случвало

На настолен компютър съм в момента,видео картата ми е Gforce 9600 и нямам никакъв проблем с нея,просто графиката е ужасна,а аз искам не само да се оправи графиката а да гледам и на цял екран.

Derp
postOct 24 2011, 10:26 AM
Post #4

From: ??????
?????:
ACC:System

.../Diablo II/D2VidTst.exe -> Run test -> Direct 3D

--------------------
?? ??? ?? ????? ?? ??? ??????????!

Kurec
postOct 24 2011, 11:14 AM
Post #5

From: Sofia
ACC:JackDaniels

Пускай си играта не от иконката на декстопа,а от иконката в папката на самата игра (там където си я инсталирал) има едно файлче Diablo II.exe
пускай я от тука и ще ти е на голям екран

--------------------

?????? ?? ??
????? ?? ??????
??? ??!

???????? ???? ????????? 24 ?? ????????? ??!

postOct 24 2011, 12:29 PM
Post #6

Group:

QUOTE (Иван Божков @ Oct 24 2011, 11:26 AM) *
.../Diablo II/D2VidTst.exe -> Run test -> Direct 3D

Оправи се графиката,но ниската резолюция си остана,как мога да го оправя, а и някакъв отвратителен лаг се получава в играта.

А и отново не мога да влезна да играя в сървара... ?

kills
postOct 24 2011, 12:40 PM
Post #7

Group: Admin
From: PLOVDIV032
?????:
ACC:kills

Трябва да стартираш Даиблото си с десен бутон -> run as administrator ( общо взето всички проблеми ти идват от Windows 7мака.)

--------------------

postOct 24 2011, 04:28 PM
Post #8

Group:

QUOTE (kills @ Oct 24 2011, 01:40 PM) *
Трябва да стартираш Даиблото си с десен бутон -> run as administrator ( общо взето всички проблеми ти идват от Windows 7мака.)

Имам проблем сега,че не мога да влезна в сървара...
Свалих файл-а от вашия сайт за Диабло 2 Ийстърн Сън 3.00 ,регистрирал съм се както виждате но не мога да влезна в сървъра,от каде идва проблема ?

kills
postOct 24 2011, 04:32 PM
Post #9

?????:

Не съм ясновидец - каква е грешката ?

--------------------

postOct 25 2011, 05:55 PM
Post #10

Group:

QUOTE (kills @ Oct 24 2011, 05:32 PM) *
Не съм ясновидец - каква е грешката ?

Като влизам в баттъл-нет ми изписва това

Unable to indentify version

BATTLE.NET is unable to properly identify your application version

.. ??

kills
postOct 25 2011, 07:06 PM
Post #11

?????:

Даде ли и run as administrator на иконата ?

--------------------

postOct 25 2011, 07:15 PM
Post #12

Group:

QUOTE (kills @ Oct 25 2011, 08:06 PM) *
Даде ли и run as administrator на иконата ?

Всичко което ми казахте го направих.

kills
postOct 25 2011, 08:11 PM
Post #13

?????:

Вариантите са малко,а именно -
а) Нямате място на диска където е инсталирано Диаблото Ви за да създаде бнет лог.
б) Нямате права върху диска
в) Свалили сте Diablo клиента си от друг сайт различен от нашия (download.png това е правилния линк) .

Ако сте с този клиент и първите 2 точки сте сигурен, че не са причина - преинсталирайте клиента си, на мен ми се е случвало нещо подобно преди и след като преинсталирах Diablo то нямаше проблем.

Успех.

--------------------

Derp
postOct 25 2011, 08:12 PM
Post #14

?????:

Преинсталирай си цялото диабло. Някой път става така (от много хакове nerd.gif ) ако пак не става или имаш проблем с ип-то на сървъра(намести го ръчно с гейтуей едитор - bnet.diablobg.com) или имаш проблем с интернета. А да и файъруола може да ти пречи - спри го замалко и пробвай.

--------------------

postOct 25 2011, 08:23 PM
Post #15

Group:

QUOTE (Иван Божков @ Oct 25 2011, 09:12 PM) *
Преинсталирай си цялото диабло. Някой път става така (от много хакове nerd.gif ) ако пак не става или имаш проблем с ип-то на сървъра(намести го ръчно с гейтуей едитор - bnet.diablobg.com) или имаш проблем с интернета. А да и файъруола може да ти пречи - спри го замалко и пробвай.

Ще пробвам,иначе аз Диабло не съм играл от порядъка на 5-6 години,с хакове освен мапхак не съм игралsmile.gif

postOct 25 2011, 08:32 PM
Post #16

Group:

QUOTE (Иван Божков @ Oct 25 2011, 09:12 PM) *

Между другото сега чак видях,че като влизам в батъл-нет иска да влиза в Европа,а там няма как да влезна без оригинален сд-кей..
Изтеглих вашият комплект Диабло 2 с еастерн сън.
Мислих,че всичко вътре е направено да се свръзва с вашият сървар но явно не става,как мога да наглася да се свързва с вашият сървар,защото като сърваи ми излизат само Европа ,Азия и US ??

Derp
postOct 25 2011, 09:06 PM
Post #17

?????:

Оказа се, че проблема е бил в нас - рег файлът който е качен в сайта добавя ип-то не в Диабло, а в Старкрафт. Скоро ще бъде оправено. Извиняваме се за неудобството.

Иван

--------------------

ReplyNew Topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2026 - 08:26 AM