Здравейте. Искам да питам за така наречените цени на спаркове,240-и ,идеалки,руни и тнт. И да ми се каже,все едно съм първолак,строго определени думи,какво зачат,като горепосочените. Някакав ценораспис и инфо на предметите,който се търгуват.
Не питам за смс шопа. Да кажа например,че имам най големия лв руна,не че имам де,и искам да я разменя за нещо,за дс,идеалки или друго.От тоя вид цени Кое колко струва и според кого или е по договаряне
Ми след като разбереш кое как се прави можеш да си прецениш цената му според това което купуваш и знаеш и то как се прави. Това е формулата на трейдинга в ес. Извини ме, но просто това беше най-прясната ни разработка и асоциативно помислих, че питаш за тези цени.
Не питам за смс шопа и цените му. Интересува ме тая проклета Wo руна колко дс върви,също така и други руни,като Sa и тнт. Че тука треиднах едни руни и май са набутах
Малко останаха играчите които биха дали 250 ds-та , за една Wo-руна.Преди вървеше по толкова, но още държи цената на 200 ds-та.А относно Sa-руната , е около 30-тина ds-та