Diablo II SERVER

Welcome Guest ( Log In | Register )

ReplyNew Topic
 Пак ли ...
Sve
postMar 19 2012, 03:52 PM
Post #1

Group: Users

Днес видях,че сървара е въртян за пореден път.Пътвият път си замълчах,викам да не се карам с никой и тнт,но този път не мога да си замълча,колкото и да ми се иска.
Изчезнаха ми 2 реда имл,каде с сок,къде без,барби армора ми го няма с wo-то,герои с дс и какво ли още не.
Искам компенсация,щото вече нервите ми не държат и може да кажа нещо сексистко по адрес на някой от така наречените админи.
Поздрави от мен и на родата ви.

doktorcheto
postMar 20 2012, 12:00 PM
Post #2

Не , пак а отново ... и да пишеме и да не пишеме сме глас в пустиня или да ти го изясня както го каза главния администратор : Думата на "СТАРИТЕ" играчи тежи повече демек каквото кажат те това става без оглед на другите играчи демек от 3 те най- големия но го погледни от добрата страна 2 месеца до диабло 3 wink.gif

kills
postMar 20 2012, 12:11 PM
Post #3

Group: Admin
From: PLOVDIV032
?????:
ACC:kills

QUOTE (doktorcheto @ Mar 20 2012, 12:00 PM) *
Не , пак а отново ... и да пишеме и да не пишеме сме глас в пустиня или да ти го изясня както го каза главния администратор : Думата на "СТАРИТЕ" играчи тежи повече демек каквото кажат те това става без оглед на другите играчи демек от 3 те най- големия но го погледни от добрата страна 2 месеца до диабло 3 wink.gif

хаха тоа баси депресивния коментар дет е вкарал... чак ми стана гадно bigsmile.gif
Пич има стари играчи дет са вложили време повече от другите и имат какво да губят, тай като се замислиш дали тяхната дума не тежи повече в тоя случай. Стига сте мрънкали като второкласници - сървъра е върнат защото много хора имаха проблеми с геройте си. Специално пък ти като си толкова недоволен какво правиш тук ?

--------------------

Never_back_down
postMar 20 2012, 12:14 PM
Post #4

From: ?????
?????:
ACC:botushef

хаха да бе той кво си мисли че кво е тои тва става :Д има една поговорка мини утре :Д

--------------------
[color="#FFFF00"][/color]??WeR PoWeR TaWeR

doktorcheto
postMar 20 2012, 12:19 PM
Post #5

Да си ме видял в играта ? Администратора на сървара трябва да се съобразява с всички защото повечето са начинаещи играчи а не само напреднали . Аз няма и да вляза не защото ми пука за това което съм изгубил просто 2 пати обличам герой на макс... и 2пъти връщаш сървата... не ми се занимава играя нещо което утре ще го върнат и за това което съм се постарал нищо не струва сиреч искам да ти кажа че ще го върнеш още 1 пат и може да останат в сърварчето само тези " стари играчи " smile.gif

kills
postMar 20 2012, 12:39 PM
Post #6

?????:

ставаш за президент на някое гето

--------------------

doktorcheto
postMar 20 2012, 12:48 PM
Post #7

Батенце , че тука лапетата ти лазят в краката не значи че няма и играчи с малко повече акъл wink.gif нищо лично приятна игра няма пиша че става досадно smile.gif за гетото ще дойде в плд в оринч каутито ви wink.gif кххх ..

kills
postMar 20 2012, 12:51 PM
Post #8

?????:

хьахьах е ти биеш рекорда по-простотия на мишо даже bigsmile.gif седи тука да се забавляваме покрай теб плс bigsmile.gif

--------------------

express1
postMar 20 2012, 06:56 PM
Post #9

Здравейте играчи на диабло 2, администратори и т.н.т. Като един от най-старите играчи на този сървар искам да кажа ,че мнението на начинаещите и напреднали играчи също трябва да бъде вземано под внимание , та нали всички ние сме играчи на този сървар.Да, някои от нас са постигнали повече други по-малко, но всеки се учи с времето.Според мен трябва да се вземе решение което да задоволява както новите така и старите играчи.Мисля, че целта е сървара да бъде наред без значение какво трябва да бъде направено, а по въпроса на кого думата тежи повече ... това са пълни глупости.Преди време беше направен рестарт на сървара (който едва ли помните), всички играчи загубиха всичко което са постигнали, но до колкото виждам голяма част от тях и до ден днешен продължават да играят.Кажете ми как ще играете като сървара е "нестабилен" .. не е ли по-добре да загубите нещо, но за сметка на това да играете в стабилен сървар?Обръщам се към администраторите .. направете това което е редно .. както направихте преди време.

Поздрави!

--------------------
♥???? ????? ??????? ?? , ? ?? ??????? , ????? ??????? ???? ?????? ?? ??...!!!

kills
postMar 20 2012, 07:31 PM
Post #10

?????:

Работата е там, че направих точно това което е необходимо играта да върви стабилно макар, че играчите имат известни загуби за дни назад - факт, но сървъра е стабилен и всичко работи нормално. Вземам под внимание мнението на новите и стари играчи, но и мога да си дам сметка какво значи да ти бъде изтрит герой който е създаден чесно, а преди рестарта си имаше причина и тя беше хакването на статсовете.

--------------------

doktorcheto
postMar 20 2012, 10:46 PM
Post #11

Какво ? Зачиташ ? анкетата за рестарт и връщане на 2 дни беше ако не се лъжа 14 в полза за връщане назад с 2 дни и 24 гласа за главен рестарт... пилешкия ти мозък не може да събере 2 числа ли ? или да види разликата ? моляте... недей се излага... липсват ти не 1 вите 7 години а 1 вите 10 класа от училище да не кажа 12...

kills
postMar 21 2012, 08:54 AM
Post #12

?????:

Доста упорито затвърждаваш позицията си на туку що излюпен среднист с завидно самочувствие bigsmile.gif
Ще те разочаровам, че образованието ми не се свежда до класове bigsmile.gif

--------------------

doktorcheto
postMar 21 2012, 11:55 AM
Post #13

Абе не ме интересува общо взето какво ти е със сигорност нее по-голямо от мойто... а начина на мислене говори че изучаваш фолклорни науки... кхх

ReplyNew Topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2026 - 11:21 AM