Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
ClosedNew Topic
 Турнир - Мекия 2012, ПРИКЛЮЧЕН
CrushingBlow
postAug 8 2012, 10:46 PM
Post #61

Group: Users
From: new york MADAFAKA D:
?????:
ACC:Nero

"Dobra dOsha" xahxahxh , i za kakvo da byda otstranen ve ? Q kaji ti izobshto vzimashe li mu kryv na Okasheniqt , kaji mi ? Ti si edinstveniqt koito trqbva da e otstranen sled kato vzimash ot hora charmi na zaem. Chak i v skype-a mi pishish - "imash li charmi za sors nqkakvi za 1-2 dni mi trqbvat za turnira ?" Xaxahxah . Are ne mi lafi bate , shtom shte se pravim OK . Moga da dam posochenata hronologiq i vsichki da vidqt . Vse taq , ta vyprosyt mi e che ne mu vzimashe daje i kryv .. toi ima edno 1800 res , i kym 120 absorb.. kak shte go ubiesh ? Kakvo ochakvash da stane izobshto v toq duel ? Stiga se opravdava , zagubi i tova e . Are begom marsh da si pravish amazon , pyk drugiqt pyt da mojesh da go biesh. Ae peace .

--------------------
u mad bro ?

Guest_ludiqt_*
postAug 9 2012, 12:16 AM
Post #62

Guests

Аз не се оправдавам wink.gif а казвам че се мешаш кадето не ти е работа а щом е така заслужаваш да те отстранят от турнира wink.gif за да ти е за орок да малчиш докато другите играят а не да се обаждаш само wink.gif

CrushingBlow
postAug 9 2012, 12:30 AM
Post #63

?????:

Nauchi se da pishesh lek. Teb trqbva da te otstranqt ot jivota bigsmile.gif mnogo naseriozno se vzimash rofl.gif . Are peace. Neka me otstrani kills-a ako preceni bigsmile.gif . Obache tova dalech nqma da ti opravi jivota bigsmile.gif .

--------------------
u mad bro ?

Guest_ludiqt_*
postAug 9 2012, 01:28 AM
Post #64

Guests

Ти по добре не говори за живот само киснеш в това диабло човек с ограничено мислене замълчи просто няма смисел да говориш личи си че живота ти е тая проста игра wink.gif няма кво да се занимавам с тапанари чао от мен wink.gif

CrushingBlow
postAug 9 2012, 11:31 AM
Post #65

?????:

Ti mi kazvash che postoqnno kisna v Diabloto ? rofl.gif Basi i ironiqta chovek bigsmile.gif lol. Tova che geroqt mi e gotov i vlizam za po 1 chas da ritam takiva mijeturki kato teb dalech ne znachi che kisna po cql den v Diabloto bigsmile.gif . Na den moje bi za cql den imam po 2 chasa otdeleni za nego , ako v jegite ne sym na plaj ili neshto vlizam i cykam da . Ili dokato chakam da doide vreme da izlqza navyn lol. bigsmile.gif Bate kvo ti se obesnqvam , pri polojenie che si super mijeturkata bigsmile.gif . Tva vi e vinagi obqsnenieto , nqkoi e po dobyr i vednaga - po cql den kisnesh , e ne ne kisna po cql den i EBA PO MNOGO POVECHE PICHKI OT KOLKOTO TI NQKOGA SHTE EBESH. bigsmile.gif Aide peace , hodi lyskai na sorserkata ti che v skoro vreme nadali shte te ogree bigsmile.gif . I za vtori pyt ti kazvam , nauchi se da pishesh .. Gramatikata ti e kato na 9 godishno dete. Za kakvo izobshto sporq s retard kato tebe ne mi e qsno.. Deto vsichkite znaniq za diablo mu sa ot men.. Crush molq te tva , crush molq te onova , crush bla bla.. I ei sq te vidqh kolko struvash muha. Are iztrivai se ot jivota napravo , ne samo ot diabloto bigsmile.gif . go fuck urself

--------------------
u mad bro ?

Guest_ludiqt_*
postAug 9 2012, 04:02 PM
Post #66

Guests

XAXAXAXAXA mom4ence osaznai se kade se namira6 wink.gif kogato vlqza seki seki pat si vav nekoq igra i t.n wink.gif a otnosno pi4kite mn filmi gleda6 moito mom4e osvem na maika ti pi4kata druga ne si vijdal nqma i da vidi6 osaznai se malko i izlez ot filma vav koito jivee6 wink.gif ama to ti ako izleze6 trqbva da se samobie6 napravo xaxa prosto sas 2 dumi tap selqndur !! smile.gif pove4e nqma da komentiram smile.gif

CrushingBlow
postAug 9 2012, 06:42 PM
Post #67

?????:

Nedei sad-vai samo bigsmile.gif . V golqma zabluda si . bigsmile.gif Are peace. Qj maduri kiss.gif sladur .

--------------------
u mad bro ?

Kurec
postAug 9 2012, 09:17 PM
Post #68

From: Sofia
ACC:JackDaniels

Тоя туборг даже и за бронз не може се бори
хгагага
паднал още на полуфинала ;/

е нали беше мн силен.
деа.

--------------------

?????? ?? ??
????? ?? ??????
??? ??!

???????? ???? ????????? 24 ?? ????????? ??!

Tuborg_
postAug 12 2012, 02:22 PM
Post #69

From: ?????
?????:
ACC:Tuborg

Как да ме има бре хора... Аз вчера се прибрах от морето smile.gif)

--------------------
  • Beware Comes Alimah

CrushingBlow
postAug 12 2012, 05:07 PM
Post #70

?????:

Ako iskash mi ela Ceco bigsmile.gif nqma problemi . Edin revansh bih ti dal bigsmile.gif .
Reason for edit: Да, дай му един реванш верно.

--------------------
u mad bro ?

CrushingBlow
postAug 22 2012, 10:26 AM
Post #71

?????:

Mitak , na drugiqt turnir opredeli chas , data etc che stava mega protakano... Vchera Mitio i Okasheniq sa online pisha im igraite te se pravqt na udareni , za tva drugiqt pyt kazvash primerno nedelq edi kolko si chasa i vseki vliza v opredelen game i stava meleto , 1-2 chasa i koito bie , bie ... Ne kakto sega nqkakvi protakni bigsmile.gif ot 1 mesec se tyrsqt i t.n. i abe ddz bigsmile.gif . Nvm.

--------------------
u mad bro ?

bslayer
postDec 9 2012, 02:43 PM
Post #72

?????:
ACC:bslayer

mitak s gazabarima se zbixme az pobedix

kills
postDec 9 2012, 02:46 PM
Post #73

Group: Admin
From: PLOVDIV032
?????:
ACC:kills

Tоя турнир замина, CrushingBlow си получи наградата и естествено се прави на чукнат с мокър парцал и не е написал в темата, че си е прибрал elexirite.

+ престанете да пишете на тоя измислен език в форума.

--------------------

bslayer
postDec 9 2012, 02:58 PM
Post #74

?????:

митак кой се класирам на турнира ?

kills
postDec 9 2012, 03:24 PM
Post #75

?????:

Така като гледам втори ? cursha вика, че те бие..
тва е

--------------------

saga
postDec 9 2012, 04:44 PM
Post #76

Аха значи неро е спечелил втори турнир без да знае че е участвал в него? мого яко! каква е наградата?

kills
postDec 9 2012, 05:20 PM
Post #77

?????:

http://diablobg.com/forum/index.php?s=&...post&p=2751
ебати незнанието .. 200 елехира беше

--------------------

CrushingBlow
postDec 9 2012, 11:26 PM
Post #78

?????:

Да е получих ги bigsmile.gif .

--------------------
u mad bro ?

bslayer
postDec 11 2012, 11:09 PM
Post #79

?????:

митак кога ще си получа наградата

kills
postDec 11 2012, 11:59 PM
Post #80

?????:

и на двама ви л итряя дам награда ? каква е логиката ?

--------------------

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
ClosedNew Topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2026 - 12:37 PM