| |
Crafting Recipes for Eastern Sun, Eastern Sun 3.00 OLD MOD |
|
|
|
|
Aug 23 2012, 05:57 PM
|
Group: Users
ACC:BultrasPld

|
мерси
|
|
|
|
|
|
Sep 9 2014, 07:47 PM
|

|
Не съм нова в тази игра, но си нямам и на представа какво сте написали тук. Извинявам се за невежеството си, но ако някой може да ми преведе, ще съм му много благодарна. П.П. Някой за игра ? Ето и моите затруднение: Max defence на item - вземате item с 2 sock-a слагате perfect-i по ваш избор след това въртите с ds за barb докато нестане 21158 defence на item-a след това исчиствате.Item-a след чистенето трябва да е 2000 defence (сложете руни например NeTsu за боти defence ше се увеличи , продължете да въртите до 9777def на item-a ако сa боти); itemi 1 skill hero - 6 pefecta за героя + 1 ds за героя Какво е : item с "2 sock-a" - това в кавичките ds iml перфекни камъни за героите ?? Бихте ли ми казали кой за кой герой е специално ? itemi 1 skill hero - "6 pefecta за героя" + "1 ds за героя" - тези в скобите + има ли значение за кой герой и кой/ какъв предмет е ? Благодаря, Ви, предварително ! Кое да стане 99% и какъв Vendor ? Vendor - 33 ds , 33 perfect diamonds , perfect 33 topaz + 1 item (върти се едно по едно , слагате item-а 1 ds 1 diamond 1 topaz и така докато стане 99%)
--------------------
??????? ?? "?? ???", ? ???????? ?? ? ???? !
?? ??? ???????, ??????, ??????????, ?????????, ??????????, ???, ????????, ?????????? !
?? ??? ???????? ;)
?, ? ????? ???????, ?? ??????????, ?? ??? ?????????? !
|
|
|
|
|
|
Sep 9 2014, 08:55 PM
|

|
Перфектните камъни и формите на DS (Dragon Stone) за героите са съответно:
Amazon: Emerald (Зелен) Spider's Silk (прилича на въженце в две полета) Assassin: Ruby (Червен) Dragon Stone (син) Necromancer: Skull (Череп) Blackmoor (прилича на две купчинки с червен надпис) Barbarian: Amethyst (Лилав) Forging Hammer (чукче в две полета) Paladin: Diamond (Бял) Holy Symbol (прилича на амулет с бял надпис) Sorceress: Sapphire (Син) Crushed Gem (прилича на перфектен Diamond, но е със син надпис) Druid: Topaz (Жълт) Tyranium Ore (кръгъл със сив надпис)
iml - increased maximum life (добавя % към life) imm - increased maximum mana (добавя % към mana)
item с "2 sock-a" - това в кавичките - предмет със сив надпис и две дупки
перфекни камъни за героите ?? Бихте ли ми казали кой за кой герой е специално ? itemi 1 skill hero - "6 pefecta за героя" + "1 ds за героя" - тези в скобите + има ли значение за кой герой и кой/ какъв предмет е ?
Има значение по-горе ги описах кой за какъв герой е!
Кое да стане 99% и какъв Vendor ?
Vendor Prices - Намалява с 99% цената на предметите и "услугите" на търговците и ковачите в градовете. Например ако за перфектен камък трябва да платите 242688 gold с "99% Vendor" ще платите само 2427 gold.
Vendor - 33 ds , 33 perfect diamonds , perfect 33 topaz + 1 item (върти се едно по едно , слагате item-а 1 ds 1 diamond 1 topaz и така докато стане 99%)
Всяко едно въртене ще вдига с един level изискването за използването на предмета!
Дано да помогнах.
|
|
|
|
|
|
Sep 9 2014, 09:16 PM
|

|
П.П. Забравих да напиша как се въртят DS ! Върху DS се натиска с десен бутон на мишката ! Формите са както следва: Като се започне от: Dragon Stone -> Holy Symbol -> Blackmoor -> Forging Hammer -> Crushed Gem -> Spider's Silk -> Tyranium Ore -> Dragon Stone ! и така се въртят в такава поредица.
|
|
|
|
|
|
Sep 10 2014, 09:12 AM
|

|
Да определено много ми помогна ! Много ти благодаря, Saga, сега вече ми е ясно. А и извинявай, но как и откъде се намират дс-та ? Благодаря, ти, предварително ^_^
--------------------
?? ??? ???????, ??????, ??????????, ?????????, ??????????, ???, ????????, ?????????? !
?? ??? ???????? ;)
|
|
|
|
|
|
Sep 10 2014, 09:31 AM
|

|
Аз май не съм много добре запозната, така излиза. Още едно нещо само. Какво е cheti или нещо подобно, горе-долу така се пише. Че го пишат аз питам, ама никой не ми отговаря -_- Някакъв предмет или...? Не разбирам. :о А и някакви игри с размяни. Например чук Имортал Кинг за еди си какво о.О
--------------------
?? ??? ???????? ;)
|
|
|
|
|
|
Sep 10 2014, 03:12 PM
|

|
Драгън Стоуните руни ли са ? Че като го напиша в гугъл за Диабло 2, излизат брони с 3 дупки и 3 руни. Извинете ме, че всичко го пиша на кирилица, дори и това, което трябва да е на английски, но въ вфорума не ми дава да сменям клавиатурата, не знам какво му става, при вас така ли е ? Или трябва да пиша някъде другаде и после да го копирам и слагам тук. Поне вече ми помни името и паралота
--------------------
?? ??? ???????? ;)
|
|
|
|
|
|
Sep 10 2014, 07:54 PM
|

|
Dragon Stone не са руни. Те се срещат единствено във версиите на Eastern Sun. Най-често се намират във втори град трети портал в пещерата има сандък, но падат и от различни чудовища. Този чук "Имортал Кинг" е от версията Diablo II тук го няма той е част от сета на Barbariana. За този предмет "cheti" ако ме намериш някъде по игрите трябва да ми го покажеш за да сетя какво е.
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2014, 11:08 AM
|

|
ОК, ама аз не знам какво е това. Не знам дали е предмет, или не, затова питам  Някой ако може да помогне, моля, Ви, пишете.
--------------------
?? ??? ???????? ;)
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2014, 11:08 AM
|

|
Ти за кой сървър говориш ?
--------------------
?? ??? ???????? ;)
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2014, 02:00 PM
|

|
Тука има един единствен сървър - Eastern Sun 3.00!
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2014, 02:13 PM
|

|
Е нали има същия 2.20 ? Нали пак те насочва към едно и също нещо ? Герой от 3.00, може да се срещне с такъв от 2.20 ?
--------------------
?? ??? ???????? ;)
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2014, 04:57 PM
|

|
ES 3.00 e по-нова версия от ES 2.20 и герой от 2.20 ще бъде безпомощен срещу 3.00.
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2014, 05:38 PM
|

|
ОК, ама моето Диабло е 2.20. Как да играя в 3.00 ? Малко помощ по този въпрос няма да ми е излищна. Ново Диабло ло да си инсталирам ? А това някакво подобрено Диабло ли е, тоест някаква нова версия, като: давам пример с Диабло Имортал ? Или не ? Благодаря ти на теб и на другите предварително
--------------------
?? ??? ???????? ;)
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2014, 07:03 PM
|

|
Eastern Sun 2.20 се надгражда върху Diablo II 1.09 и май можеше на Diablo II 1.08 Eastern Sun 3.00 се надгражда върху Diablo II 1.10
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2014, 07:07 PM
|

|
Аха, аз съм 1.10 Мерси, Сага
--------------------
?? ??? ???????? ;)
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2014, 07:42 PM
|

|
Ти си на Eastern Sun 3.00, нали ? Май всички тук сте на него
--------------------
?? ??? ???????? ;)
|
|
|
|
|
|
Sep 19 2014, 06:11 PM
|

|
А сега се сетих за една разлика между ES3.00 и по-старите версии на D2. В ES3.00 има няколко сета които ти трансформират героя на външен вид. В по-старите версии има само един сет и той е само за некрото.
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2014, 09:25 PM
|

|
Ааа, ясно. А тези няколко сета за кои персони са ? Защото в оригинала ги има за свеки герой, а тук излиза, че не е така о.О
--------------------
?? ??? ???????? ;)
|
|
|
|
|
|
Sep 27 2014, 04:42 PM
|

|
Сетовете трансформиращи героите са:
Diabloґs End → 20 level → Diablo Kainґs Means of Destruction → 30 level (Barbarian) → (Black) Knight Danarkґs Divinity → 30 level (Druid) → Hephasto Waves of Ascension → 45 level → (Invisible) Skeleton The Lichґs Form → 45 level → Joker Ihsanґs Shade → 60 level → (Black) Izual Jade Accoutrement → 60 level (Sorceress) → (Green) Vile Witch Ordnance of the Darc Brotherhood → 75 level (Necromancer) → (Blue) Clan Lord Arionґs Augury → 75 level (Sorceress) → Council Natureґs Rule → 75 level (Druid) → Trasher Cow King → (неизвестен) level → Cow King
Също така има и някои уникални предмети позволяващи трансформации на героя. Има предмети и рунически думи (rune words) правещи героя Невидим!
|
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|