Diablo II SERVER

Welcome Guest ( Log In | Register )

ReplyNew Topic
 Бербериан ES[3.00]
DIDO
postJan 29 2011, 02:04 AM
Post #1

Group: Users

Моля хората които имат опит със берб да дадат съвет или поне насока за развитие. Мерси

postJan 29 2011, 08:36 AM
Post #2

Group:

Ти на въртележка ли ще го развиваш? На мен лично, любимото ми развитие е с барб сета, тогава най-кърти барба!
Сокваш и 3те части, бронята както си е по принцип с Уо и идеал крафт ( може и с перфекти за дефенс, защото няма да разполагаш с много такъв ), а мечовете ги правиш единия със Су, другия с Хе руни smile.gif.
Второ развитие относно итеми:
Барб броня, бяла брадва, която дава демидж ( забравих и името ), сокната наполовина от Хе, наполовина от Су и щит с много дефенс - например някоя руническа дума, ъпгрейдната за дефенс smile.gif.
Относно скилс :
Търси в гугъл, там има доста развития.
А за другите итеми, просто погледни един от барбите в сървъра и ще си избереш smile.gif.

brokeNCYDE
postJan 29 2011, 04:19 PM
Post #3

From: ?????

меча от сет-а барб визаж се бъгва и не дава ар, по-добре го направи по втория начин който ти е дал пича, но бялата брадва(Bloodlust), не ти е нужна, слагаш меч с камехамеха(телепорт), щото на тоя мод, както и на 1.10, барба се нуждае от телепорт вс кастъри, също и амазонки smile.gif

postJan 29 2011, 04:34 PM
Post #4

Group:

Брокен, аз не знам дали ще е БвБ или БвЦ, защото той нищо не е уточнил smile.gif.
Пък и, ако наистина е БвЦ ( тоест срещу герои с каст ), по-добрия вариант си е с КаМеХаМеХа smile.gif.
Моля ви, занапред уточнявайте какво развитие искате, срещу какви герои и т.н., все пак не сме екстрасенси.

DIDO
postJan 30 2011, 10:07 PM
Post #5

да питам има ли някаква рецепта или итем която дава възможност за ресет на точки и скилове ?

postJan 31 2011, 08:34 AM
Post #6

Group:

Аз по принцип не знам да има такава, но в 1.13 има : ). Провери малко из официалния сайт на Есън 3.00 ; ).

express1
postJan 31 2011, 11:15 AM
Post #7

Препоръчвам ви да слагате меч с руническа дума KaMeHaMeHa и щит с дефенс . Не ви препоръчвам да го развивате на 2 меча защото без щит нямате block по този начин сте лесни за оцелване от противниците ви.

--------------------
♥???? ????? ??????? ?? , ? ?? ??????? , ????? ??????? ???? ?????? ?? ??...!!!

Ich_Will
postJan 28 2012, 01:22 PM
Post #8

ACC:Glavoreza

fubar.gif Не правете Берберин това е най-слабият герой, нищо не става от него.

AguaDeVida
postJan 28 2012, 01:26 PM
Post #9

QUOTE (Ich_Will @ Jan 28 2012, 02:22 PM) *
fubar.gif Не правете Берберин това е най-слабият герой, нищо не става от него.

Хахаха ти добре ли си.. Този герой е един от най-добрите в играта, това, че ти незнаеш как да го развиеш е друг въпрос ! wink.gif

--------------------

Ich_Will
postJan 28 2012, 01:30 PM
Post #10

QUOTE (AguaDeVida @ Jan 28 2012, 01:26 PM) *
Хахаха ти добре ли си.. Този герой е един от най-добрите в играта, това, че ти незнаеш как да го развиеш е друг въпрос ! wink.gif

fubar.gif а ти като знаеш как да го направиш що не направиш берберин да те видиме до каде ще стигнеш - хахахаха, в тоя сървър не съм видел до сега хубав Берберин

Never_back_down
postJan 28 2012, 04:24 PM
Post #11

?????:
ACC:botushef

a ti pod hubav barb kvo razbirash 700 ka life 2 milona ar 22 milona def tva li e barb smile.gif takuv nqma i nemoje da su6testvuva i nqma da su6tetvuva smile.gif a ako iskash moje da se obzalojim 4e 6te naprava 1 barb koito da e perfekten smile.gif i 6te ti haresa i moje da ti go prodam za ne6to koeto ti 6te mi dade6 v diablo to smile.gif

--------------------
[color="#FFFF00"][/color]??WeR PoWeR TaWeR

nenokal
postJan 28 2012, 05:00 PM
Post #12

QUOTE (Ich_Will @ Jan 28 2012, 01:30 PM) *
fubar.gif а ти като знаеш как да го направиш що не направиш берберин да те видиме до каде ще стигнеш - хахахаха, в тоя сървър не съм видел до сега хубав Берберин

Като не си наясно с някои неща по-добре се въздържай от коментари, а вземи и прочети малко. Хората са си направили труда да напишат доста неща в сайта за играта, от които ще имаш доста голяма полза. Разгледаи първо, прочети, усмисли и тогава пиши ! happy.gif

Ich_Will
postJan 29 2012, 03:17 PM
Post #13

QUOTE (nenokal @ Jan 28 2012, 05:00 PM) *
Като не си наясно с някои неща по-добре се въздържай от коментари, а вземи и прочети малко. Хората са си направили труда да напишат доста неща в сайта за играта, от които ще имаш доста голяма полза. Разгледаи първо, прочети, усмисли и тогава пиши ! happy.gif

fubar.gif Вие сте големи разбирачи, вместо да давате съвети на новите играчи какви герой да правят, тука само рЪсите акъл ХАХАХАХАХАХА! Няма две мнения по тоя вупрос! ЗА НОВИТЕ ИГРАЧИ ХОРА НЕ ПРАВЕТЕ БЕРБЕРИНИ ЩОТО ЩЕ СЕ ПРЕЕБЕТЕ ЖЕСТОКО ТОЯ ГЕРОЙ ЗА НИЩО НЕ СТАВА. Само Друид тва е най-добрия герой. DRUID FÜR IMMER, DRUID FOREVER нищо друго не важи Друида е НАЙ-ДОБРИЯ.
И като заключение казвам: Жената спи, децата и той!

Never_back_down
postFeb 3 2012, 01:03 AM
Post #14

?????:
ACC:botushef

samo da ti kaja 4e men barb ne me vle4e i ne iskam da prava no dai da se obzalojim 4e ako naprava 1 kakvo 6te mi dade6 da vidish 4e moga da go naprava a smile.gif

--------------------
[color="#FFFF00"][/color]??WeR PoWeR TaWeR

playing
postApr 4 2012, 03:50 PM
Post #15

ACC:playing

Хаха абе тос к'ви ги говори? Барбериана бил най-слабия герой аххах! Момче направи си друид,аз ще дойда с БОМБАТА да видим дали няма да те изнеса,като си много голям разбирач!

--------------------

CrushingBlow
postMay 1 2012, 02:03 PM
Post #16

From: new york MADAFAKA D:
?????:
ACC:Nero

Леко малко , Бомба bigsmile.gif

--------------------
u mad bro ?

ReplyNew Topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2026 - 10:12 AM