IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

ReplyNew Topic
 привет на всички
gatman
postMar 4 2022, 10:56 PM
Post #1

Group: Users
ACC:gatman

Здравейте, искам да попитам има ли активни играчи в този сървар понеже ми се е доиграло ЕС?
Като младеж преди може би петнадесетина години съм я играл в хеадоф сървара,а предполагам и повечето от вас, та ме е налегнала носталгия, но в ЕС винаги тръпката е била ПВП-то, а не преминаването през самата игра, та искам да видя има ли смисъл да влагам време или не!
Поздрави

EXE
postMar 9 2022, 03:22 PM
Post #2

Давай, давай smile.gif Има хора които играят има и хора за дуели smile.gif

gatman
postMar 13 2022, 01:56 PM
Post #3

Добре, макар и малцина очевидно има шепа хора, които играят.
Ще ми позволите да отправя едно предложение към вас малцината редовни играчи, което смятам, че има потенциал дори да амбицира повечко хора, като мен да започнат да играят или стари играчи да се завърнат в сървара.
Първо, както споменах по-горе, личните ми впечатления са, че още създателите на мода са го предвидили за pvp игра, а не толкова да концентрират интереса на играча в преминаването през самата игра.
Проблем обаче виждам в големия потенциал човек с повечко време и нерви да създаде прекомерно силен герой, който по един или друг начин да действа обезсърчаващо за останалите играчи неспособни да вложат същите тези нерви, и време, а дори в конкретния случай с този сървар и финанси.
Нека не бъда разбиран погрешно, смятам че усилията на човека създал сайта и сървара заслужават финансова подкрепа, но едва ли има истински играч, който някога да е бил очарован от игри тип pay per win.
Създателите на ЕС мода са вмъкнали възможността да се сдобиеш със приблизително всеки един предмет от играта посредством gamble или рецепта, за да премахнат досадата човек да играе десетки часове в търсене на определен предмет от monster drop.
Позволих си да разгледам героя, който Chaos е споделил във форума, а не ми е трудно да предположа, че това му е и сървърният герой.
Безумно силен е в това няма съмнение, много време е вложено да бъде създаден и вероятно има още шепа играчи в сървара, които имат сходни по сила герои, но всеки останал, който влезе в сървара, успее да направи 80-90 ниво герой и пожелае да се включи в пвп-тата ще бъде смазан, което в повечето случай ще доведе до отказ да играе.
Понеже се отнесох давам направо.
Ако искате да мотивирате повече хора да се включат и да играят организирайте турнири (нямам в предвид с награди, а просто, като игрови режим) за героя без никакви чармове в инвентара.
Да, чармовете са това, което "чупи" героите на ЕС и няма как да е друго яче.
Сложиш ли 99малки чарма с IML + сокове с бижута и камъни и героя гърми.
Направата на тия чарми изисква огромно време и абсурдно количество нерви да "въртиш" чарми до получаване на желания от теб.
Махнете чармите и така поставяте таван за потенциала на героя, създавате възможност за нови стратегии, и билдове съобразени с това ограничение, и правите играта за останалите играчи, които нямат възможност да отделят толкова време и нерви по-интересна.
Категорично мога да заява, че без да съм активен диабло играч (даже геймар, понеже рядко си позволявам да играя, каквото и да било) бих могъл за 10ч. от нулата да направя герой, който не казвам, че ще е по-добър, но в някаква степен все пак би бил равностоен на героя на колегата/админ стига да е без чарми в интентара.
От там вече голяма роля ще играе игровата стратегия и разбира се уменията на играча.
Това е предложението ми, ако някой от вас - активните играчи е склонен да пригоди или създаде герой за пвп неизползващи чарми нека пише, и бъде ли пуснат сървара започвам малко по-малко да си правя героите, понеже имам намерение да тествам всички персонажи.
Благодаря за търпението да изчетете поста.
Поздрави на всички
Между другото шрифта,който се ползва в сайта поне за мен е малко труден за разчитане, някой друг дали има същия проблем?

ClaRKyYy
postMar 30 2022, 12:49 AM
Post #4

Скаип:

МОЖЕ ЛИ МАЛКО ПОМОЩ АКО ИГРАЕШ EASTERN SUN 3.00 ?! ЗА СТАРТИРАНЕТО НА САМАТА ИГРА СТАВА ВЪПРОС ...

gatman
postMar 30 2022, 09:50 PM
Post #5

QUOTE (ClaRKyYy @ Mar 30 2022, 01:49 AM) *
МОЖЕ ЛИ МАЛКО ПОМОЩ АКО ИГРАЕШ EASTERN SUN 3.00 ?! ЗА СТАРТИРАНЕТО НА САМАТА ИГРА СТАВА ВЪПРОС ...

Кажи точно какъв е проблема и ако мога ще ти помогна.
Пиши на лс за да не спамиме излишно форума.

tqga
postJul 19 2022, 03:23 PM
Post #6

няма как да се изклю4ат 4армите , и мода е подобрен елехирите се правеят лесно , диабло пуска 6 дс безкраини перфекти ,пло4ка на кравите , Димитар Ви4ев Ripa направи 1 герои за 3 дена

ReplyNew Topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th December 2023 - 08:00 PM