г-н Божков аз хоствам Eastern Sun 2.20 реалма,но имаме известен проблем.Трябва да се фихнат следните работи: 1--Бъга със събарянето(рупенето/бутането на сървъра"This surver has been interupted" което бива причинено от пръскане на трупове със Барбериана-Grim Ward магията.Може да се махне тая магия. 2--Другото което трябва да се оправи това е цената на камъните която сега е 240 000 и да стане горе долу 100 000 единия. 3--Също трябва и да се оправи когато си минал на Hell да виждаш игрите на Normal и Naitmere.Да виждаш игрите на миналите трудности. Но не трябва да е ако си правиш сега акаунт и не си го прекнал да ти показва игрите на Naitmare и Hell 4--Другото което забелязах сега е ,че барберианти пускат итеми а то не трябва ако може и това да се оправи на нито 1 трудност да не дават нищо само ХП. Д.Стоименов ми каза да се обърна към вас като компетентно лице по-тези въпроси тук, можете ли да ми помогнете ?
Привет! Имам проблеми с компа и в момента съм на телефона. Ще се заема веднага щом се добера до лаптопа Барбите всеки път ли трябва да дават ехр или само първия път? А отнсно това за игрите когато си на хел да виждаш и другите ще трябва да се консултираш с Димитър. Ще те помоля само да ми архивираш едно диабло 1.09 с ес 2.20 ако имаш такава възможност. Поздрави ~И
Към Diablo 2 1.09d Eastern sun 2.20 линк на цялата игра Ако ти трябва само някой файлове кажи. Добре това с виждането на игрите ще говоря с митака. Барбите само 1вия път трябва да дават като се минава quest-а.После да не са фактор. Сега се сещам също така ако може да се фиксне това Като се продават итемите при някой купувач/продавач в градовете да може като се дигне и с дясното кошче да се пращат да не си играе човек да ги дига мести и пуска.
Това като ги дигнеш и да ги продаваш с дясното копче е от д2лоудър, какъвто за 1.09 мисля, че няма. Пробваи като задържиш ктрл да щракнеш на предмет с лявото копче - би трябвало да го продаде.
Това като ги дигнеш и да ги продаваш с дясното копче е от д2лоудър, какъвто за 1.09 мисля, че няма. Пробваи като задържиш ктрл да щракнеш на предмет с лявото копче - би трябвало да го продаде.
Оправи се прекопирах го наново и се оправи... странно.
До: Който може да оправи следните няколко проблема (2.20) 1: не пада Odd Charm 2: уникалните джуели падат МНОГО рядко... преди на травинкал падаха за 15-20 мин сега средно падат на час и половина 2 със стабилно MF 3: една рецепта не бачка. рецептата е следната: 1 perfect topaz + streli (mislq 4e i kopiq stavaha) = streli/bolts със 1 sock
Преди няколко дни имаше един ъпдейт тъй като Веско спомена, че падали прекалено много руни и джевели при кравите. Намаляването на дропа най-вероятно е засегнало и останалите чудовища. Оdd си пада 100% просто малко по-трудно. При последния ъпдейт трябваше да премахна и няколко рецепти и най-вероятно съм премахнал и тази по погрешка. Ще я оправя до няколко минути.
не разбирам защо дропа на руни и джуели е лошо нещо.. според мен можеш направо да си го върнеш както си беше.. и без това сме 5-10 човека дето играем та ся и джуели и руни да не ни падат.. смисъл 2.20 си е мод за дуели, а не някое мморпг където да търчиш цял ден и да се чудиш ще падне ли дадено нещо или не...
Моето мнение също е, за по-добър дроп. Все пак играта се заключва до това да събираш DS-та и да въртиш jewel-и.
В крайна сметка, за да не сме no-lifer-и които не излизат от Diablo сървъра е хубаво той да е балансиран.
Ако на един сървър се играе много и има много хора, нещата до някъде се балансират сами, тъй като примерно се обменят повече предмети между играчите - тогава не се налага да играеш с часове само, за да падне 1 конкретен итем. Но когато става на въпрос за сървър с 20 човека - аквитни играчи, не може да се разчита на това.
За да може все пак играта да доставя удоволствие, трябва да е приятно като трудност и да не е толкова времеемка в дребните елемнти - като например откриването на jewel и други.
Не ми е проблем да върна стария дроп, но сървъра се хоства от Веселин и той казва какво става с реалма. Ако той се съгласи нямам нищо против да го направя само да не стане като последния път с рецептата - добави тази рецепта добавям я и Веско казва, че не е хубава рецептата и не слага пача.
той хубаво е хостер ама не трябва ли да се допитва и до нас като му скимне да прави някви такива промени... щото например в тая последна промяна не виждам нито една позитивна страна...
Хостер, незнам дали си ръчкал по дропа. Но погледни за всеки случай уникалния жевел на какво дередже е. Защото вече от 2часа бия крави, даже си прецаках героя за да дигна Magic Find-та на 1287 и неми е паднал нито един, което не мисля за нормално.