Diablo II SERVER

Welcome Guest ( Log In | Register )

ReplyNew Topic
 Eastern Sun 2.20
Derp
postMar 6 2012, 12:58 AM
Post #1

Group: Users
From: ??????
?????:
ACC:System

Тъй като преди малко направих тема за Eastern Sun 3.00 реших да направя и за 2.20.
Темата е с цел да се преразгледат настоящите промени наложени от нас и да се дискутират бъдещите.

1. Варварите на пети град (в Arreat Summit) не пускат предмети.
2. Дропът на скъпоценности и руни е леко намален.
3. Умението Grim Ward на Варварина е премахнато тъй като създаваше проблеми на сървъра. (Your connection has been interrupted) Grim Ward е окончателно заличен.
4. Някой ненужни рецепти са премахнати

Смятате ли, че тези промени са достатъчно? Балансиран ли е мода като цяло и смятате ли, че на мода му липсва нещо или нещо му е в повече?

Поздрави, Derp.

--------------------
?? ??? ?? ????? ?? ??? ??????????!

Tuborg_
postMar 6 2012, 01:23 AM
Post #2

From: ?????
?????:
ACC:Tuborg

2.20 не съм пипал от когато бях 6 клас,това е било през 2003-4 година :ДД И сега като прочетох "3. Умението на Варварина Grim Ward е премахнато тъй като създаваше проблеми на сървъра (Your connection has been interrupted)" , си спомням как дропвахме в клуба Матрицата селият сървар bigsmile.gif Леле какви сме били идиоти .. bigsmile.gif смятаййй bigsmile.gif bigsmile.gif

--------------------
  • Beware Comes Alimah

SiLvEsTeR
postMar 6 2012, 10:00 AM
Post #3

ACC:SiLvEsTeR

Евала "Tuborq" последните мнения във всички теми са твои. С това тук обаче обираш точките - не стига, че не играеш на този реалм, а дори и коментарът ти не е по темата.... WТF Dude?! Някаква статистика ли се гони smile.gif да взема и аз да се напъна.....

Back to the point...
Какво вече бяхме коментирали и в други теми, бих искал да се увеличи малко drop rate-а на сървъра. Обосновавах се в другата тема и няма да разтягам пак локуми и тук smile.gif
Бих предложил да се пусне запитване с отчитане на галсовете, за да е явно играчите на сървъра на какво общо мнение са и базирайките се на това админите да преценят как е по-добре.

Друго нещо, което не знам дали е възможно относно баланса.
Забелязали сте, че ако се водите сами, можете да минете Normal почти без проблеми.
Но на Night & Hell avatar-ите на Act IV & Act V преди Diablo & Baal, са много небалансирани спрямо съответната трудност. Не знам другите какво мислят и дали въобще е възможно да се намали трудността им с някакви проценти примерно

И на последно място една малка молба, която не знам как ще се посрещне от останалите.
На Hell - Act IV се продават едни копия: Whale Hunter, които обаче не са направени да падат никъде от миниони. Молбата ми е да се копира drop-а на Mountain Clan Spear-а, така че да падат примерно и такива джвелини в крави или по-различни да са, но да падат все някъде другаде...

goblinwfi
postMar 6 2012, 01:52 PM
Post #4

From: Sofia
?????:
ACC:goblinwfi

До гласуване във форума няма как да се стигне , защото в самия сървър играем не повече от 15-20 човека , от които не повече от 5 знаят ,че има форум smile.gif

Другото което : на хелл в 5 акт , както и в 4-ти босовете и минионите са бъгнати и падат от 1 удар smile.gif така че първо трябва да се оправи бъга , след това да се предценява трудността им smile.gif Аз лично смятам , че на найт босовете са си добре като трудност , смисъл нито са прекалено имбави , нито са прекалено слаби smile.gif

--------------------
[img=http://media.snimka.bg/s1/0155/026554701.jpg?r=0]:)[/img]

notton
postMar 7 2012, 04:48 PM
Post #5

Аз засега нямам ядове, като стигна на хел евентуално ще спомена smile.gif

--------------------
??? ????? ?????

SiLvEsTeR
postMar 8 2012, 09:12 AM
Post #6

QUOTE (goblinwfi @ Mar 6 2012, 01:52 PM) *
До гласуване във форума няма как да се стигне , защото в самия сървър играем не повече от 15-20 човека , от които не повече от 5 знаят ,че има форум smile.gif

Другото което : на хелл в 5 акт , както и в 4-ти босовете и минионите са бъгнати и падат от 1 удар smile.gif така че първо трябва да се оправи бъга , след това да се предценява трудността им smile.gif Аз лично смятам , че на найт босовете са си добре като трудност , смисъл нито са прекалено имбави , нито са прекалено слаби smile.gif

Да всъщност за Hell босовете наистина е неприятен бъг-а sadsmile.gif Не знам дали Божков, може да опита да пипне тук там, ако може да се оправи. Но може би такива промени сигурно ще доведат до повече ядове, отколкото ползи...

Иначе пичове, какво мислите относно възможността да пада Whale Hunter тук... там...? smile.gif

BuPyC
postMar 9 2012, 08:27 PM
Post #7

QUOTE (SiLvEsTeR @ Mar 8 2012, 09:12 AM) *
Да всъщност за Hell босовете наистина е неприятен бъг-а sadsmile.gif Не знам дали Божков, може да опита да пипне тук там, ако може да се оправи. Но може би такива промени сигурно ще доведат до повече ядове, отколкото ползи...

Иначе пичове, какво мислите относно възможността да пада Whale Hunter тук... там...? smile.gif

защо подяволите искате да си усложнявате живота с тегави босове.. така или иначе ги бием само за прековете. ако може да падат насякаде от 1 удар най добре.. а за Whale Hunter... се тая нали има matriarchal javelins които не се носят трудно и правят повече демидж

SiLvEsTeR
postMar 10 2012, 12:35 PM
Post #8

Ако и за останалите е все тая за Whale Hunter-а wink.gif Ванка, Веско smile.gif Ударете едно рамо ПЛСССС smile.gif
да падат проклетите джави wink.gif

ReplyNew Topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2026 - 09:55 AM