Diablo II SERVER

Welcome Guest ( Log In | Register )

ReplyNew Topic
 ВЪПРОСИ: ХП/ХОРАДРИК/СЕТОВЕ/ЧАРМ/ДС и др., ЕС 3.00
postNov 5 2012, 08:29 AM
Post #1

Group:

Здравейте,

Дръпнах си ЕС от замундата /http://zamunda.net/details.php?id=138571&hit=1/ и там пише, че свалям версия 3.00, която е актуална към днешна дата. Намерих гайдове и наръчник с всичко, което има в този мод, но тъй като не съм хардкор фен на Диабло и не съм му обръщал внимание на времето, доста неща са ми непонятни.
Та на въпроса:
1. Кръв. Трябва ми кръв без да слагам всички точки на виталити. Дори и да го направя пак има гадини, които като експлоадират при смърт ме вземат дори и да съм на 1500 - 1600 хп /около 70 лвл./. Какво мога да направя за да повиша кръвта си? В гайдове прочетох, че тя може да стигне до 5000 хп с някакви драгон стоунс или разни други стоунс. Събирам чармове, но те не дават някакви колосални подобрения, а за друго нещо което да дава хп бонуси не се сещам.
2. Сетс. Предполагам че най-голямата краста на ЕС е гемблъра. Тука възникна следния въпрос. Сетовите айтъми най-добрите ли са в играта и струва ли си да се събират? Предположих че двоен сет - да кажем ахилис сет + ланселот сет ще дава супер резултат, но в билдовете на паладина изобщо никой не си прави труда да се екипира с тях.
3. Сокет. С какво си струва да се пълнят сокетите - руни или джемове? Имам Паладинския меч от Ланселот сета и се чудя с какво да му запълня 3те сокета. Пробвах да събирам руни, но все някоя ми бяга.

saga
postNov 5 2012, 07:27 PM
Post #2

Group: Users

Доколкото разбирам "Карадар" ти играеш на сингъл. Мисля че трябва да поиграеш мултиплеяр. На мулти ще можеш да видиш как са екипирани различните герои на други играчи.
За да си вдигнеш кръвта ти трябва да изпиеш доста елексири ( 1 елексир = 3 точки за добавяне ), масимума за str;dex;vit;ener; май беше 1023 точки.
Другия начин за вдигане на кръвта е да си сложиш много чарми с 20% IML.

postNov 6 2012, 09:25 PM
Post #3

Group:

Би ли дообяснил за тези елексири - как мога да се сдобия с тях?

Прочетох в един друг форум как се прави този въпросния чарм с 20% ИМЛ:
Опашка+3ДС+чарм=Спец чарм
Спец чарм+6 Тираниум Оре+1 Топаз= 10% ИМЛ Чарм
Но там пише и че такъв чарм може да се прави само в Друид и веднъж на герой. Аз искам това нещо да се случи в паладин.

Сори ако нахалствам...

tqga
postNov 7 2012, 06:24 PM
Post #4

много пъти може да се прави но само със друид и във една игра по 1 4арм

и тука герои може да стигне до 400 000 главно друида

saga
postNov 7 2012, 11:29 PM
Post #5

Елексира се "прави" от "Cook Book" и "Steak". Слагаш 1 Cook Book и 1 Steak в Horadric Kube ( Не трябва да има нищо друго в куба освен горепосочените два предмета! ) и натискаш бутона Transmute. Получава се 1 елексир ( 1 елексир = 3 точки за добавяне ).
Steak-овете падат ЕДИНСТВЕНО на "Secret Cow Level", може и да се правят но трябват много DS. Cook Book ти дават само веднъж 1 брой в 3 акт за изпълнението на 2 qwest затова ще трябва да си ги правиш.
П.П. Забравих ако не знаеш как да си отвориш "Secret Cow Level" има написана тема във форума "Как се отваря "Secret Cow Level"".

postNov 12 2012, 09:25 AM
Post #6

Group:

Продължавам да досаждам.

1. Играта я превъртам на 75-80 лвл. и след това нямам предизвикателство. Дори и Кау Кинг не е тръпка на хел, защото поне с паладина нищо не успя дори да ми свали кръвта с 1. Какви са предизивикателствата пред мен в този случай? Нов герой?
2. В Кау Кинг Левел може да се влиза само ако не си убил Кау Кинга за съответната трудност?
3. Сетовите айтъми могат ли да се ъпгрейдват с руни/рунуордс ако имат сокети?
4. Как се задава допълнителна трудност? Спомням си че се пишеше нещо за "парти 8", така че да те третира като група от 8 човека и да ти е по-напечено. Има ли полза от такова нещо? Ако да, какво да направя за да го активирам?
5. Има ли място, в което са изброени всички сетове с визията им? Има ли гайд за гемблъра, който да указва какво трябва да се гембълва за да се падне определен айтъм?

Ами за сега е това.

InOut
postNov 15 2012, 04:02 PM
Post #7

QUOTE (Карадар @ Nov 5 2012, 09:29 AM) *
Здравейте,

Дръпнах си ЕС от замундата /http://zamunda.net/details.php?id=138571&hit=1/ и там пише, че свалям версия 3.00, която е актуална към днешна дата. Намерих гайдове и наръчник с всичко, което има в този мод, но тъй като не съм хардкор фен на Диабло и не съм му обръщал внимание на времето, доста неща са ми непонятни.
Та на въпроса:
1. Кръв. Трябва ми кръв без да слагам всички точки на виталити. Дори и да го направя пак има гадини, които като експлоадират при смърт ме вземат дори и да съм на 1500 - 1600 хп /около 70 лвл./. Какво мога да направя за да повиша кръвта си? В гайдове прочетох, че тя може да стигне до 5000 хп с някакви драгон стоунс или разни други стоунс. Събирам чармове, но те не дават някакви колосални подобрения, а за друго нещо което да дава хп бонуси не се сещам.
2. Сетс. Предполагам че най-голямата краста на ЕС е гемблъра. Тука възникна следния въпрос. Сетовите айтъми най-добрите ли са в играта и струва ли си да се събират? Предположих че двоен сет - да кажем ахилис сет + ланселот сет ще дава супер резултат, но в билдовете на паладина изобщо никой не си прави труда да се екипира с тях.
3. Сокет. С какво си струва да се пълнят сокетите - руни или джемове? Имам Паладинския меч от Ланселот сета и се чудя с какво да му запълня 3те сокета. Пробвах да събирам руни, но все някоя ми бяга.

pi4 taka ne e int kat nekoi drug ti gi kazva ne6tata ... ako igra6 za trupkata sam probvai razli4ni na4ini . I mejdu drugoto moda ne e PVE a PVP taka 4e nevijdam smis da igra6 sre6ty mobove bigsmile.gif nema smis .. az li4no za 2 4asa ka4vam 90 lvl nqkade i nikvi mobove ni mi lepat HPto bigsmile.gif ... ama nesum igral hi4 malko bigsmile.gif ...

InOut
postNov 15 2012, 04:03 PM
Post #8

QUOTE (Карадар @ Nov 12 2012, 10:25 AM) *
Продължавам да досаждам.

1. Играта я превъртам на 75-80 лвл. и след това нямам предизвикателство. Дори и Кау Кинг не е тръпка на хел, защото поне с паладина нищо не успя дори да ми свали кръвта с 1. Какви са предизивикателствата пред мен в този случай? Нов герой?
2. В Кау Кинг Левел може да се влиза само ако не си убил Кау Кинга за съответната трудност?
3. Сетовите айтъми могат ли да се ъпгрейдват с руни/рунуордс ако имат сокети?
4. Как се задава допълнителна трудност? Спомням си че се пишеше нещо за "парти 8", така че да те третира като група от 8 човека и да ти е по-напечено. Има ли полза от такова нещо? Ако да, какво да направя за да го активирам?
5. Има ли място, в което са изброени всички сетове с визията им? Има ли гайд за гемблъра, който да указва какво трябва да се гембълва за да се падне определен айтъм?

Ами за сега е това.

vlizai v multi i po4vai da bie6 noobovete e tva e ES bigsmile.gif ne da bie6 kinga bigsmile.gif:D:D:D

InOut
postNov 15 2012, 04:05 PM
Post #9

QUOTE (tqga @ Nov 7 2012, 07:24 PM) *
много пъти може да се прави но само със друид и във една игра по 1 4арм

и тука герои може да стигне до 400 000 главно друида

brat barba moje da naprai nad 1.8 mln life ... kvi 400k govori6 bigsmile.gif na4i za barba slaga6 smalka 20life/20iml sas jewel 20iml/61vit/20life i si gotov bigsmile.gif mno radva tva ama nqma takiva slu4ai moq be6e 890k samo bigsmile.gif i to baq igra4ka .. bigsmile.gif

ReplyNew Topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2026 - 11:10 AM