IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
ReplyNew Topic
 Концепции за промяна в сървъра.
chaos
postMar 17 2022, 08:54 PM
Post #1


Group: Admin
Posts: 768
From: Пловдив
Скаип:
ACC:kills

Очаквам вашите предложения изложени ясно без излишно разтягане - ако някой иска да каже нещо и мисли, че ще работи нека го предложи. Според мен има все още няква възможност да се възроди Eastern Sun но тя определено е далеч от гейм плей на подобна игра ( освен pvp ).


--------------------
 
gatman
postMar 18 2022, 10:14 AM
Post #2


Group: Users
Posts: 4
ACC:gatman

Добре, ще си позволя да изкажа мнение и тук понеже темата го изисква.
Предварително се извинявам, че не мога да бъда кратък и изчерпателен с едно-две изречение, и ще се наложи да почетете.
Моето мнение е, че няма как да се очаква ентусиазъм от стари и напуснали сървара играчи да се завърнат, да не говорим пък нови да се включат, когато има такъв очеваден дисбаланс в силите породен от безмерните възможности, които този мод дава.
В сървара ще има примерно 4-5 човека със свръх силни герои направени, изциклени и счупени докрай, които ще смазват всички останали играчи.
Аз лично смятам, че трябва да се договори вид игрови режим, който да поставя някакви ограничения/таван относно крайните завършени герои, което ще сведе времето им за направа до минимум.
Това от своя страна ще направи достъпно за по-широк кръг от играчи създаването на такъв завършен и конкурентен на останалите герой, а от там вярвам, че ще насърчи повечко хора да се включат в сървара.
Аз примерно бих искал да се включа, но при положение, че активните тук сте примерно тези 4-5 дългогодишни играчи със свръх силни герои, а от своя страна аз лично нямам възможност (нито време, нито нерви, че и желание) да се опитвам да правя що годе конкурентен на вашите герой ми е по-удобно да си пусна сингъл да поиграя колкото времето ми позволява, и да не се ангажирам по начина по-който съм го правил преди години в хофа, когато бях ученик.
Предложението ми в тази връзка е договореност между играчите тук за битки с герои без никакви чармове.
Вярвам, че общността тук е достатъчно малка, съставена от хора надраснали времената на надлъгване и можем да си имаме доверие, но в крайна сметка има и възможност за контрол при нужда.
Щом играчите тук могат да молят админа да им ресва скиловете, ще могат и учтиво да го молят да провери даден герои на определен играч, за който има опасения, че хитрува.
Аз лично не бих имал нищо против акаунта ми да бъде проверен при подозрение, но има и друга възможност.
Чрез програма, като fraps всеки би могъл при подозрение да запише и качи кратък клип показващ точно с какво разполага даден негов герой, неговия съндък и куб, ако има такава необходимост.
В тази игра вече всичко е ясно, тъй че ако някой си мисли да си крие героя понеже видиш ли е „открил топлата вода“ и иска да я скрие от останалите много се лъже. Това беше някога в хофа.
Това е моето мнение, нека и другите да се изкажат.
Поздрави

 
EXE
postMar 18 2022, 02:04 PM
Post #3


Group: Users
Posts: 2

Аз мисля, че в момента сървъра е достатъчно достъпен за игра като се има предвид, че има крави на плочка и 2 стека правят един елексир, което доста улеснява играта. Просто хората ги мързи да рънят и за това не играят. Решението на проблема в този случай ще бъде да се аднат ДС-та в магазина за да може всеки да направи какъвто си герой иска, дс-тата са основният ресурс в тоя мод. За евентите съм съгласен, може да се правят евенти, евентуално да се сложи още един админ който да ги прави или нещо подобно. Като награди да се дават различни видове Джавели, Руни при по-трудни евенти може и по-големи награди. Както предполагам се вижда другото улеснение, е че може да се правят герои от сайта 70 лвл така, че за преводи на герой и качване на лвл няма да говорим от 70 лвл всеки може да се оправи. Стига да се направи една реклама и да почнат да играт хора в сървъра, ще стане работата.

П.П. Прилагам снимки от герой който ми отне около 2 седмици. Не смятам, че е толкова трудно пък и играта е за удоволствие, като ги направите тия герой от магазина с всички предмети на макс после какво ще правите?





Attached File(s)
Attached File  Untitled.png ( 364.17K ) Number of downloads: 11
 
 
ClaRKyYy
postMar 30 2022, 12:55 AM
Post #4


Group: Users
Posts: 4
Скаип:

МОЖЕ ЛИ МАЛКО ПОМОЩ ОТНОСНО EASTERN SUN 3.00
 

ReplyNew Topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 07:33 AM