Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Клас Амазон. ES[3.00]
DIABLOBG - forums > Diablo II > Characters and Builds > Amazon
kills
Смятам да ви споделя тайната на една амазонка на около 60%. Тоест, следвайки този туториал ако я следите и прочетете внимателно ще направите добър амазон.
Като начало ще ви кажа, че е необходимо да приготвите около 70 скила в повече от стандартната дажба от questi и levels.
(Използвам много съкращения така, че аз ще пиша бързо вие ще четете бавно и ще разберете за какво говоря.)
Започвам последователно:
Str: 1023
Dex:1023
Vit:1023 - 8.191 (с други думи героя без чарми, предмети и други да е с чиста кръв - 8k)

Това може да постигнете като прегледате рецептите от express1 и да намерите конкретно рецепта за ELEXIR.
След като стигнете ниво на vitality 1023, продължавате с елексирите за да постигнете 8,191 к живот "Чисто".
Нека се насочим към чарм разпределението:
2 реда 1/40 skill/iml, 4 reda 240/60 ar/dex. -нататък си ги мислете вие.
Java and Spear скил:
Jab - 10 скила [трябва да е на макс (рецепта за BOOK OF SKILL).
Fend - 10 скила. [всичко останало си го цъкнете по-веднъж в началото после си преценете дали искате някой скил.]
Inner Sight - 40 скила [max]
Penetrate - цъкнете го 2-3 пъти няма повече скилове за него, но е добро що годе..
dodge - 1 скил [качите ли Avoid амазонката е свършена]
Crossbow - всичко по веднъж ви стига.
На Bow тук се играе най-вече с LightningArrow.

Предмети в архива долу.
PaKiTo0
"Нека се насочим към чарм разпределението:
2 реда 1/40 skill/iml, 4 reda 240/60 ar/dex. -нататък си ги мислете вие."

Искам да попитам как се правят чармите с 240/60 аr/dex. мисля че при рецептите ги няма thinking.gif
ivanev.d2
QUOTE (PaKiTo0 @ Apr 17 2011, 01:39 PM) *
"Нека се насочим към чарм разпределението:
2 реда 1/40 skill/iml, 4 reda 240/60 ar/dex. -нататък си ги мислете вие."

Искам да попитам как се правят чармите с 240/60 аr/dex. мисля че при рецептите ги няма thinking.gif

Това е сокнат смал чарм. който дава 240 atack rating и е сокнат ( в сока има jewel [син по възможност] който дава 60 декс) 60 декс ще ги видиш ако си над 95 или 96 левел мисля.. smile.gif
PaKiTo0
Това е сокнат смал чарм. който дава 240 atack rating и е сокнат ( в сока има jewel [син по възможност] който дава 60 декс) 60 декс ще ги видиш ако си над 95 или 96 левел мисля.. smile.gif
ама тоя jevel с 60 dex прави ли се или просто пада thinking.gif
lubaka06
QUOTE (PaKiTo0 @ Apr 17 2011, 04:56 PM) *
ама тоя jevel с 60 dex прави ли се или просто пада thinking.gif

Прави се.Въртиш го с 3 произволни пърфекта в кубето докато не стане с 60dex
PaKiTo0
Прави се.Въртиш го с 3 произволни пърфекта в кубето докато не стане с 60dex

Благодаря ти много smile.gif
grisarq
Аз понеже сам позабравил доста работи искам да попитам,какво ще рече 1/40 скил имл как товчно се прави
grisarq
Никой ли не чете форума е.... и защо не мога да сваля рара от sunrise
grisarq
Колко време,още трябва да чакам ще се сетим ли неска да прочетем темата или е по лесно просто да се правим на одарени.
kills
Файла е повреден за това не може - предметите се правят на усет общо взето gloves,boots,crown,shield - с деф 2 vengance ringa, амулет с might, барб армор и rogue belt тва е
grisarq
Благодаря ти !
peacee
Нов съм и искам да попитам как се прави това 1/40 skill/iml smirk.gif
LightningChick
Ами не съм играл от Хофф, но мисля, че 1/40 значи чарм въртян за имл сокнат с идеал въртян за имл и става 20% имл от чарма +20% имл от идеала и +1 то алл скилс= 1 то алл скиллс и 40% имл smile.gif за това се казва 1/40
Tuborg_
Да така е както казва LightningChick.Чарма вартян в Друид за Iml,сокнат и следователно Ideal 1/20 (1 to all skills i 20 % Iml)= чарма 1/40 smile.gif
Tuborg_
Някой ако иска може да ми wips на acc:Tuborg,за да му издам някоя тайна за амазонка smile.gif
shadowfoxx
След като съм въртял чарма за имл,как да го сокна за да получа 1/40 skill/iml, че съм забравил как се соква някой били ме светнал? smile.gif
CrushingBlow
5 act - quest 1 bigsmile.gif
shadowfoxx
Добре и как по-точно да направя
8,191 к живот "Чисто"
с тея еликсири,като те дават само 3 атрибут точки за качване?
CrushingBlow
Е па изпий 800-900 елексира и ти е готов живота . bigsmile.gif Една точка виталити примерно, на паладин и барб вдига 3,5 лайф. Смяташ си колко точки ще ти трябват - (ако имаш мап хак цъкни 8, после с мишката кликни на Stats 1 , и там има едно Max life - и първата цифра е чистият ти живот, 2рата цифра бонус живота от имл и итеми, 3тата общият сбор.) Та поглеждаш първата цифра (чистият ти лайф) и пиеш елексири докато не стане 8191. И тва е smile.gif При амазонките ако не се лъжа по 2,5 лайф на точка виталити се покачваше, но може и да греша. Надявам се да съм помогнал smile.gif
shadowfoxx
QUOTE (CrushingBlow @ Apr 23 2012, 07:08 PM) *
Е па изпий 800-900 елексира и ти е готов живота . bigsmile.gif Една точка виталити примерно, на паладин и барб вдига 3,5 лайф. Смяташ си колко точки ще ти трябват - (ако имаш мап хак цъкни 8, после с мишката кликни на Stats 1 , и там има едно Max life - и първата цифра е чистият ти живот, 2рата цифра бонус живота от имл и итеми, 3тата общият сбор.) Та поглеждаш първата цифра (чистият ти лайф) и пиеш елексири докато не стане 8191. И тва е smile.gif При амазонките ако не се лъжа по 2,5 лайф на точка виталити се покачваше, но може и да греша. Надявам се да съм помогнал smile.gif

Явно не е така както го казваш,защото след 1023 точки виталити има ограничение за максимум и като логна точките над максимума ги връща до зададеното ограничение. Демек правя 2672 чиста кръв, аз и за това попитах как да ги направя тея 8191. wink.gif surprised.gif
CrushingBlow
Пич то лимита на виталитито е 1023, но кръвта пак си ти се качва независимо че виталитито не се smile.gif пробвай изпий 100 елексира, виж си кръвта , rejoin и си виж пак кръвта да видиш че ти е същата smile.gif Просто - пий още и ще имаш макс лайф smile.gif Следи си лайфа в Статс 1 , да не прекалиш с елексирите bigsmile.gif
shadowfoxx
QUOTE (CrushingBlow @ Apr 23 2012, 08:02 PM) *
Пич то лимита на виталитито е 1023, но кръвта пак си ти се качва независимо че виталитито не се smile.gif пробвай изпий 100 елексира, виж си кръвта , rejoin и си виж пак кръвта да видиш че ти е същата smile.gif Просто - пий още и ще имаш макс лайф smile.gif Следи си лайфа в Статс 1 , да не прекалиш с елексирите bigsmile.gif

Работи перфектно тнх бро smile.gif
shadowfoxx
Така имам и запитване относно правенето на смалки 1/40 sk/iml. Следвах последователно инструкциите както беше споменато по-горе в темата,но така и не можах да направя чарма с 40 имл. Eто и какво направих: въртя чарма за имл в друид,соквам го с идеал след това сокнатия чарм с идеал го мятам на друида си за да го врътна пак за имл,но той се разваля. Някакви идеи?
MetaLa
QUOTE (shadowfoxx @ Apr 30 2012, 10:15 PM) *
Така имам и запитване относно правенето на смалки 1/40 sk/iml. Следвах последователно инструкциите както беше споменато по-горе в темата,но така и не можах да направя чарма с 40 имл. Eто и какво направих: въртя чарма за имл в друид,соквам го с идеал след това сокнатия чарм с идеал го мятам на друида си за да го врътна пак за имл,но той се разваля. Някакви идеи?

Човека ти каза просто :

чарм 20 имл + сок с Идеал (тоя червения джевел) врътнат с Имл и 1 алл скил .

(не винаги ще стане Идеал а каму ли 1 алл и 20 имл доста ще си повъртиш) за тая версия кибичене си трябва smile.gif
Outsider
Някой може ли да ми обясни какво точно означава понятието, че след 88к Damage на Lighting Arrow "се бъгва".
Чух го от някой в сървъра, но не разбирам какво точно означава и дали е вярно като цяло?
CrushingBlow
Oznachava , che sled 88k ne vzima bigsmile.gif .
shadowfoxx
QUOTE (MetaLa @ Jun 7 2012, 11:52 PM) *
Човека ти каза просто :

чарм 20 имл + сок с Идеал (тоя червения джевел) врътнат с Имл и 1 алл скил .

(не винаги ще стане Идеал а каму ли 1 алл и 20 имл доста ще си повъртиш) за тая версия кибичене си трябва smile.gif

Точно това правя кибичя доста време, но се тая. Първо взимам един смал чарм, съединявам го с опашка,3 DS - получавам Cell Small Charm, след което го съединявам с 6 Tyranium Ore и 1 Perfect Topaz ..... получавам 20 % iml на чарма.

След това този чарм с имл го соквам от куеста на 5 акт, после на самия чарм със сокета слагам идеал-a, даващ 1 алл скил - получавам 1/20 - НО СЛЕД КАТО ПОЧНА ДА ВЪРТЯ ЧАРМА ЗА ИМЛ СЪС СИЧКОТО МУ И ТОЙ ПРИДОБИВА ФОРМАТА НА НЯКВА ТЪПА БРАДВИЧКА И ТАКА ВЪРТЯ ДО ПОБЪРКВАНЕ.

Явно нещо греша и не мога да разбера кое - моля помагайте !! smile.gif
saga
Чарм 20 имл + сок с Идеал (тоя червения джевел) врътнат с имл и 1 алл скил .
се получава като във вече сокнат чарм се сложи идеал с 20 имл и 1 алл скил. Т.е. не слагаш в сокнатия чарм нищо докато не се сдобиеш със идеал с 20 имл и 1 алл скил. Ако сложиш нещо в чарма и го завъртиш почти винаги се получава формата на една брадвичка за 5 левел.
shadowfoxx
QUOTE (saga @ Aug 26 2012, 01:39 PM) *
Чарм 20 имл + сок с Идеал (тоя червения джевел) врътнат с имл и 1 алл скил .
се получава като във вече сокнат чарм се сложи идеал с 20 имл и 1 алл скил. Т.е. не слагаш в сокнатия чарм нищо докато не се сдобиеш със идеал с 20 имл и 1 алл скил. Ако сложиш нещо в чарма и го завъртиш почти винаги се получава формата на една брадвичка за 5 левел.

Разбрах, а как да направя идеала 20 имл и с 1 алл? Смисъл едно от двете го правя,но като опитам и за другото първото ми се маха? itwasntme.gif
saga
Въртиш един уникален jewel + 6 tyranium ore + 1 перфектен топаз и се надяваш да стане с 1 алл и 20% имл
Не се знае от кой опит ще се получи, затова се приготви за много опити.
Не се върти повече от един път в една игра, за всяко ново въртене трябва да правиш нова игра.
shadowfoxx
QUOTE (saga @ Aug 26 2012, 05:52 PM) *
Въртиш един уникален jewel + 6 tyranium ore + 1 перфектен топаз и се надяваш да стане с 1 алл и 20% имл
Не се знае от кой опит ще се получи, затова се приготви за много опити.
Не се върти повече от един път в една игра, за всяко ново въртене трябва да правиш нова игра.

Много ти благодаря братле beer.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.