Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Чарм с дм и exelent - bug
DIABLOBG - forums > Realms > Eastern Sun 3.00
tqga
ako moje da proverite kak stoqt neshtata shtoto Exelentite ne mi vdigat demij purvo misleh 4e e ot paladina no ne bilo ot nego na barba pak taka

http://www.prikachi.com/images/349/3524349B.jpg
riverbastard
Пиши на кирилица ако нямаш ползвай вградената.
Ако не знаеш къде се намира.Тука ще видиш -> КИРИЛИЗАТОРА НА САЙТА
tqga
аха ясно не го бях видял сорка
ivanev.d2
Това е бъгав джевел сигурно.... отсок и сложи друг ддз...
kills
Както казахме, това се дължи на факта, че чарма има максимум дм = 1 и така бъгва джевела.
Тоест ехелент не се слага на чарм който има дм
Resident_EviL
Сякакъв дмг или макс дмг на чарм бъгва дмг от екселант както и на идеала.Същото важи и за чарми с деф...бъгват дефа на идеала или на "О" rune ..
playing
Тва са пълни глупости. Никога не ми е правило проблем нито дмг нито деф.. а съм имал чарми с дмг и вътре екселенти/идеалки или чарми с деф + О или идеалз .. wink.gif Всичко си е работило.
playing
Питай сънрайз(митко) ,той ги ЧУВА нещата свързани с есъна като цяло,в хеадофф като играхме имахме друг проблем там,че се бъгваше дмг на амза и ако не се лъжа не бях аз единствения на който е оправал героя.. и то не веднъж ми го е оправалsmile.gif
tqga
преди рестарта сичко си беше наред но просто сега дава някви дефекти преди ги нямаше ако някои забележе нещо подобно да казва
tqga
Митак ся със новата ОС буга сще се оправи ли
kills
Това не е бъг който е причинен в следствие на наша намеса по пача. Това си е така поради бинарна грешка от страна на пача и си я има още от Headoff. Понякога параметъра се приема от джевела и чарма губи своя параметър защото е презаписан от джевела, друг път обратно.

01101001 е параметъра за 40 ed на джевел който се записва в същата секция за дм и така поврежда параметъра на чарма примерно. Реално погледнато това не може да се счита за проблем тъй като няма значение върху какви чарми ще си редиш exelentite въпроса е да са хубави и да ти вършат работа.
Tuborg_
striker чарма просто дава ед,затова с ексцелента дава 42 ед smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.