tqga
Jul 3 2011, 02:17 AM
ako moje da proverite kak stoqt neshtata shtoto Exelentite ne mi vdigat demij purvo misleh 4e e ot paladina no ne bilo ot nego na barba pak taka
http://www.prikachi.com/images/349/3524349B.jpg
riverbastard
Jul 3 2011, 11:40 AM
Пиши на кирилица ако нямаш ползвай вградената.
Ако не знаеш къде се намира.Тука ще видиш ->
КИРИЛИЗАТОРА НА САЙТА
tqga
Jul 3 2011, 01:19 PM
аха ясно не го бях видял сорка
ivanev.d2
Jul 3 2011, 03:48 PM
Това е бъгав джевел сигурно.... отсок и сложи друг ддз...
kills
Jul 3 2011, 07:11 PM
Както казахме, това се дължи на факта, че чарма има максимум дм = 1 и така бъгва джевела.
Тоест ехелент не се слага на чарм който има дм
Resident_EviL
Jul 9 2011, 09:13 AM
Сякакъв дмг или макс дмг на чарм бъгва дмг от екселант както и на идеала.Същото важи и за чарми с деф...бъгват дефа на идеала или на "О" rune ..
playing
Jul 9 2011, 09:35 AM
Тва са пълни глупости. Никога не ми е правило проблем нито дмг нито деф.. а съм имал чарми с дмг и вътре екселенти/идеалки или чарми с деф + О или идеалз ..

Всичко си е работило.
playing
Jul 9 2011, 09:58 AM
Питай сънрайз(митко) ,той ги ЧУВА нещата свързани с есъна като цяло,в хеадофф като играхме имахме друг проблем там,че се бъгваше дмг на амза и ако не се лъжа не бях аз единствения на който е оправал героя.. и то не веднъж ми го е оправал
tqga
Jul 9 2011, 07:24 PM
преди рестарта сичко си беше наред но просто сега дава някви дефекти преди ги нямаше ако някои забележе нещо подобно да казва
tqga
Jul 11 2011, 03:48 PM
Митак ся със новата ОС буга сще се оправи ли
kills
Jul 11 2011, 04:05 PM
Това не е бъг който е причинен в следствие на наша намеса по пача. Това си е така поради бинарна грешка от страна на пача и си я има още от Headoff. Понякога параметъра се приема от джевела и чарма губи своя параметър защото е презаписан от джевела, друг път обратно.
01101001 е параметъра за 40 ed на джевел който се записва в същата секция за дм и така поврежда параметъра на чарма примерно. Реално погледнато това не може да се счита за проблем тъй като няма значение върху какви чарми ще си редиш exelentite въпроса е да са хубави и да ти вършат работа.
Tuborg_
Sep 8 2011, 01:02 AM
striker чарма просто дава ед,затова с ексцелента дава 42 ед
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.