Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Изгубих си итемите...
DIABLOBG - forums > Realms > Eastern Sun 3.00
mitaka
Тази сутрин си рънех пътя за диабло ама умрях. Тичах там да си взимам тялото,взех си го ама после пак умрях.Излизам от играта влизам в друга и като си взех тялото единствения итем които ми даде е някъв жълт Лък. Явно докато тичах за тялото и умрях съм имал някъв лък сложен и после ми го е запаметило като тялото ми това. Така или иначе истинското ми тяло изчезна. Доста съм нов и това ми бяха единствените итеми, така че ако има начин да си ги върна или нещо от сорта кажете smile.gif
KorozinG
nqma kak da gi v1rnesh po prsotata pri4ina 4e towa sta e 99% slu4aino smile.gif pone spred men smile.gif
Tuborg_
Принципно няма как да си ги върнеш,това че си нов обяснява някой неща smile.gif само един човек може да ти ги върне и това е собственика на сървара wink.gif
kills
Предметите ти са изчезнали в следствие на така нарченото ' пръсване на трупа ' тоест това си го има в играта като евент. Бих могъл да ти помогна за нови предмети.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.