Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Paladin Build - request
DIABLOBG - forums > Diablo II > Characters and Builds > Paladin
HybRiD
Ще може ли да напишете 1 развитие на ПВП паладин, главно ми трябва развит на чардж, и ако може малко по-подоробно описание (не см силно запознат някои неща в мода). Благодаря smile.gif
Tuborg_
Не съм про по паладините,но знам някой неща smile.gif Само мога да ти кажа ако правиш паладин,трябва да е 100 левал задължително smile.gif И тука веднага идава въпрова защо 100 ? smile.gif защото ако е добър ще разбереш защо ти трябва 100 wink.gif Ако ме видиш по игрите пиши,ще ти кажа как да го направиш smile.gif
InOut
trq da si 1000 lvl po dobre ne 100 daje ako iska6 stani 100000000 lvl bigsmile.gif awe ali zakvo mu e da e 100 ?? bigsmile.gif:D nema nikav smis da ka4va da lesno sa ka4va paladina ama pak e igra4ka i ti dava nekvi 20k ar ...
Tuborg_
Нямам време да обеснявам сега,изморен съм от работа и мисля да си лягам tongueout.gif
HybRiD
Ем тоя левел ше го дигам бавничко ама щом тряя...
За итеми смятам да е с брадвичка Bloodlust , която ми се падна с ар на лвл и макс дмг и 2 сока(от куеста...) боднах 2 Ha руни за деадли, коланче - Band Of нещо си с рез и DR, ръкавичките са - Authority, армора ще е Барбериан с имл и идеали,щита тряяло да бъде Zakarum с URaYaMu въртян за дефенс(аз зака не см видял да ми е падала все още о.О), пръстени Venegance с джинки и да ги врътна за АР, статс-а сиг тряя да е на макс bigsmile.gif
Скилловете ме тревожат, в смисъл че нз кое точно се дига thinking.gif
kills
Много просто избираш си основния скил и всичко което ти дава ар и дефенс го вдигаш колкото можеш повече - т.е пр: Fanaticism или каквото беше там, виждаш, че ти дава AR(атак рейтинга гледай винаги!) дава ти и дм - изгодно да е на макс. Имаше един щит скил който дава стабилно дефенс, дефенса е ок за vs барб,амазон, асасин(на нокти) вдигаш.. и така. Zeal и Charge го играех преди и бях налял на 4 скила макс
За статса е ясно - vit, dex, str - мах. Относно предметите - търси си BL с 6 socked за 6 su руни. Щита без значение какъв е гледай да е мах деф (рецептата за дефенс), пръстени, амулет - явно знаеш. Хелм пак дефенс бих сложил или deamon skull, коланче с дм ред, ботушки дефенс, ръкавици дефенс и така.

Чарми: 240ки с ехелент над 44 енх/дм поне 5-6 реда от чармите влизат за атак рейтинг и дм. Някой скилър,1/40ки, нексуси 4-5 .. тук до усет малко.
lubaka06
Kills, с всичките тези чарми за ар, предмети по героя и максимален статс (dexterity предимно) колко ар става г/д и няма ли опасност от някакъв бъг ?
kills
800-900k до - 1.3 mil г/д, пробваш ако бие значи може още.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.