HybRiD
Nov 27 2011, 02:55 AM
Ще може ли да напишете 1 развитие на ПВП паладин, главно ми трябва развит на чардж, и ако може малко по-подоробно описание (не см силно запознат някои неща в мода). Благодаря
Tuborg_
Nov 27 2011, 11:36 PM
Не съм про по паладините,но знам някой неща

Само мога да ти кажа ако правиш паладин,трябва да е 100 левал задължително

И тука веднага идава въпрова защо 100 ?

защото ако е добър ще разбереш защо ти трябва 100

Ако ме видиш по игрите пиши,ще ти кажа как да го направиш
InOut
Nov 30 2011, 12:03 PM
trq da si 1000 lvl po dobre ne 100 daje ako iska6 stani 100000000 lvl

awe ali zakvo mu e da e 100 ??

:D nema nikav smis da ka4va da lesno sa ka4va paladina ama pak e igra4ka i ti dava nekvi 20k ar ...
Tuborg_
Dec 1 2011, 12:37 AM
Нямам време да обеснявам сега,изморен съм от работа и мисля да си лягам
HybRiD
Dec 6 2011, 10:47 PM
Ем тоя левел ше го дигам бавничко ама щом тряя...
За итеми смятам да е с брадвичка Bloodlust , която ми се падна с ар на лвл и макс дмг и 2 сока(от куеста...) боднах 2 Ha руни за деадли, коланче - Band Of нещо си с рез и DR, ръкавичките са - Authority, армора ще е Барбериан с имл и идеали,щита тряяло да бъде Zakarum с URaYaMu въртян за дефенс(аз зака не см видял да ми е падала все още о.О), пръстени Venegance с джинки и да ги врътна за АР, статс-а сиг тряя да е на макс

Скилловете ме тревожат, в смисъл че нз кое точно се дига
kills
Dec 6 2011, 10:56 PM
Много просто избираш си основния скил и всичко което ти дава ар и дефенс го вдигаш колкото можеш повече - т.е пр: Fanaticism или каквото беше там, виждаш, че ти дава AR(атак рейтинга гледай винаги!) дава ти и дм - изгодно да е на макс. Имаше един щит скил който дава стабилно дефенс, дефенса е ок за vs барб,амазон, асасин(на нокти) вдигаш.. и така. Zeal и Charge го играех преди и бях налял на 4 скила макс
За статса е ясно - vit, dex, str - мах. Относно предметите - търси си BL с 6 socked за 6 su руни. Щита без значение какъв е гледай да е мах деф (рецептата за дефенс), пръстени, амулет - явно знаеш. Хелм пак дефенс бих сложил или deamon skull, коланче с дм ред, ботушки дефенс, ръкавици дефенс и така.
Чарми: 240ки с ехелент над 44 енх/дм поне 5-6 реда от чармите влизат за атак рейтинг и дм. Някой скилър,1/40ки, нексуси 4-5 .. тук до усет малко.
lubaka06
Feb 11 2012, 06:37 PM
Kills, с всичките тези чарми за ар, предмети по героя и максимален статс (dexterity предимно) колко ар става г/д и няма ли опасност от някакъв бъг ?
kills
Feb 11 2012, 06:42 PM
800-900k до - 1.3 mil г/д, пробваш ако бие значи може още.