Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Друида - машина за убиване
DIABLOBG - forums > Diablo II > Characters and Builds > Druid
Емил
Нека започна с кратко описание на този герой, друйда, както всички знаем е един от най-силните герои в този мод smile.gif. Максималния му демидж е 33к и достига до 500к лайф при използване на елексири и доста чарми с ИМЛ.
Развитието може би изисква поне 95 левъл, защото итемите, въртени за дефенс, скилс, имл и т.н. покачват изискването на предмета smile.gif.
Развитието към скилове, обаче е доста простичко : ) :
1. Cyclone armor - max
2.Arctic blast - 1 skil ( samo za da se otkluchat dr. )
3.Winter Fury - max
4.Tornado - max
5.Oak Sage - nqkolko pyti, kolkoto smetnete za nujno : ).

Засега предоставям това, ако имате въпроси, просто можете да попитате ( освен, ако не се отклоняват от темата ) : ).
varikle4ko
Питам аз, какви итеми трябват и как се прават, скиловете са ясни
ixi
500к лайф ?
Ти лично правил / виждал ли си го?
ixi
Предложи предмети за развитието itwasntme.gif
Емил
Предметите са по ваш вкус, честно да ти кажа и хедоф сета върши работа : ).
И да, правил съм такъв герой, наистина е ужасно трудно, но пък си заслужава да видиш 500 000 лайф : ).
ixi
Като стана дума за Headoff -> http://easternsun.us.to/forum/index.php?sh...0&#entry368 itwasntme.gif
Resident_EviL
Аз съм правил такъв друид ама едно свястно развитие не съм видял до са в целия форум!Като иам време ще направя няколко.
ioan321
Ами в началото къде се слагат точките.. В смисал на стр.., декс.., вит.. или енерджи ? Ще съм ви благодарен, ако кажете smile.gif
kills
Главно на Vitality - Това е най-необходимото на клас друид.
shadowfoxx
Направило ми беше впечатление навремето,когато играех друид на тази версия и ходих биех многократно босовете за итеми с торнадо и нищо не падаше-въпреки,че имах стабилен МФ, а някой ми беше казал "не ги бии с торнадо" wtf? itwasntme.gif
Та питам аз сега кво значение има с ко ще ги бия? Все едно като използвам торнадо на мах дигнато и от бонусите за "ал скил" и играта почва да ме мрази. Вашето мнение? itwasntme.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.