Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Относно AliMah
DIABLOBG - forums > Realms > Eastern Sun 3.00
Pages: 1, 2
Tuborg_
Слушайте сега малки ламенца...писна ми да ми говорат кой какво казал за мен !! Поне като говорите,говорете истина, а не пълни измислици където ги няма и по телевизора !! Който има проблем с мен да ми каже и да се разберем!! ...защото пред pc-то ,всички сте силни wink.gif Ако пак някой говори,след като има вече ТЕМАТА,просто значи е шубе и продължава да си измисля истории от средновековието ... wink.gif

AliMah
FarS
братленце аз бих ти казал недеи им обръща внимание smile.gif
Kurec
Най-страшно е когато си поверваш..
Tuborg_
Къв ти е проблема на теб бе Kurec ??
Never_back_down
ceco tiq ne gi slu6ai skapanqci deba i lamerite tva sa hora koito sa ot d2 to i edin ot burgas drug ot varna 3 ti ot pleven 4 ti ot gurciq tiq sa hora koito nikoga nqma da imash shans da gi vidish 6toto sa mishki i nikoi ne sme da doide da ti kaje ne6to v liceto zatova bi gi lami im i tva e da im e vutre neka si tro6at racete teh gi e qd za tva 4e te sa po slabi i ne razbirat kak da si napravat 1 svesten hero smile.gif ostai gi lameri te ''boklucite''
Tuborg_
Да,прав си до някъде !!
Kurec
giggle.gif giggle.gif giggle.gif
playing
ето ми го номера вика,хаххаха и да ти се обадят - кво ??? :Д Ще се разберете като мъже по телефона ли :ДД хахахха браво,измисли го пак ,евала
Kurec
Той е зла нинджа...
ахаххаха
Владее спортно мигане с вежди.
Tuborg_
Щом си толкова сигурен ,дай да се пробваме ?
Never_back_down
kurec dai si skype da ti kaja edni raboti za razberesh nqkoi raboti za kvi sme6kovci govorim i kakvi o6te po golemi sa bili smile.gif
Kurec
7 или 8-ма година се подвизавам тук-там из диабло и интернет.
Ако си водех статистика на пубертети,които ме заплашват,може би щях да имам 2-3 Тома giggle.gif
Нинджа виж че сички се гаврят с тебе,земи се усети че се излагаш giggle.gif
Как си си дал телефона тука,не ме карай се гаврим с тебе giggle.gif

Явно си малък и не си патил,щом си раздаваш така гсм-а :Д
Never_back_down
дай си домашния само там имаме безплатни минути :д
Tuborg_
Абе палячо телефона ми е най-малкият проблем,мога да си го напиша ако искам и на капака на колата бе !! Просто няма какво да ти обеснявам!! С кое се излагам бе паляк,че ви бия ли бе ламери , има пичове в сървара ДА , но е такива като теб са пълни мишки не само в д2 то а и на улицата,но не и само там,а в цялото общество wink.gif като си толкова отворен дай да се видим ? ти покажа кун-фу панда ?! нали това искаш ? И пак идвам на въпроса кой се гаври с мен ? Кой ? Тези които падат от мен ? Щом падат значи са ми под нивото на мислене за да направат един герой ! За да направиш един герой , не означава 24 часа пред компютъра или нещо подобно ,просто осмислях кое е най добре за него wink.gif И за заклзчение да те унижа пред всеки който прочете това че, КОЙТО ПАДА ОТ МЕН НЯМА КАК ДА СЕ ГАВРИ С МЕН !! КАКВОТО И ДА ГОВОРИ wink.gif има хора в сървара който ме познват и ме знаят много добре wink.gif Какъв съм и защо съм wink.gif Ти Kurec ли си къф си не те знам а,но ако пак пишеш в тази тема ВЕЧЕ САМ СЕ УНИЖАВАШ , след това което написах wink.gif

By AliMah
Kurec
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХААХХА!!!
От отдавна не се бях смял така bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
ААХАХХАХАХА
Спри диабло за 2-3 дена
Tuborg_
Ама аз не разбирам къв ти е проблема,дай да го разрешим и това да е !! Кажи кога и къде ще се чакаме да се разберем и това да е wink.gif !!
Kurec
Никога не съм си поставял за цел да плаша малките пубертети из интернет,закакво да се разбираме :Д
Казвам ти че се излагаш като се правиш на мъж,защото некъде ще си изядеш шамарите,не всички са добри като мене smile.gif
Това си е просто съвет за живота ти,че ще те наебе живота нема да разбереш.
Излез от диабло света. Затова ти казах да си починеш за 2-3 дена.
Като излезнеш от вас нали не мислиш че стрляш с лайт ароу?
Tuborg_
Само мога да ти кажа от това което прочетох всичко до сега,че май ти си пубертета който го е яд че го бия в Диабло wink.gif
Kurec
Аз не играя от 2 месеца
но щом ме биеш ок. smile.gif
ахаххахаха

пп: пОбертет не знам дали съм,ама пУбертет не съм

ахахахахах
Tuborg_
Я чети по хубаво бе Преславчо,давай тука пейни !! Все пак имаш нов албум !? smile.gif
Kurec
http://vbox7.com/play:62268acf

Касови бележки не издаваш,нали? giggle.gif

пп: Малко е смешно да си едитваш коментара и после да разправяш - я виж :Д
Tuborg_
Какви касови бележки .... ти наистина си голям въздухар !! Радвам се че,след известно време устата ти ще бъде като перфоратор в автобус !!! wink.gif
Kurec
Бъзика ми беше много тънък
и не се учудвам че не си загрял

дечко.. :Д
Tuborg_
Да,но сега го разбрах като се замислих , мислиш че ти чета по двапати нещатата който пишеш ли бе ?! Даже се радвай че ти обръшам внимание да те храна в чата !! Смешен си в д2 то и смешен ще си останеш , както и на улицата затова не искаш да се срешнем ти смачкам главата !!!!!!
Kurec
Май не си загрял ама вече разбрахме че не си от най-умните същества giggle.gif
Къде работиш пиле шарено? smile.gif
Tuborg_
Това какво работа в момента,не означава че ще го работа 20 години детенце малко wink.gif !!
Kurec
Като местоположение.. фирма те питах ахах
иначе ми е ясно че я си на некоя сергия... и на некоя бутка :Д
Tuborg_
Ти си умствено изнасилен...няма какво да говора с теб !! Само бих искъл да те видя за 1 минута и да те остава там !!!
Kurec
Е кажи къде работиш де? :Д
Tuborg_
Работа в един магазин!! Проблем ли ти е на теб къде работа ?
Tuborg_
Камене , Камене много почваш да ме ядосваш и скоро ще го изядеш немит !! smile.gif
Kurec
Лабилен ми се виждаш :Д
Derp
QUOTE (Kurec @ Jan 11 2012, 09:53 AM) *
Май не си загрял ама вече разбрахме че не си от най-умните същества giggle.gif
Къде работиш пиле шарено? smile.gif

rofl.gif
Tuborg_
Каменеееееее тоя Финансов контрол ще те побърка или той вече те е побъркал като те гледам какви ги пишеш !!

By AliMah
Kurec
Разбрах че IamTheOne ти е казал че се казвам Камен giggle.gif
Виждам че се опитваш да ме впечетлиш,но уви безуспешно
Кажи сега какво е магазинчето
Tuborg_
Виждам че Преслава rofl.gif ти е казала къде работа не се прави на интересен,защото аз няма как да го изям ама ти ще го изядеш !! И да ти кажа IamTheOne не ми е казал нищо wink.gif има хора който да ми казват wink.gif !! Ботляк си и ботляк ще си останеш !! Аз мога да работа в магазин , но не съм ботляк,а ти такъв ще си останеш ВИНАГИ !!
Kurec
Както казах лабилен си мойто момче
Остани си в света на диабло и живей с лъжата колко си велик играч и къв си страшен и зъл навънка :Д
Tuborg_
QUOTE (Kurec @ Jan 14 2012, 10:09 AM) *
Остани си в света на диабло и живей с лъжата колко си велик играч и къв си страшен и зъл навънка :Д
Tuborg_
QUOTE (Kurec @ Jan 14 2012, 10:09 AM) *

Аре да си направим среща,като съм ти толкова смешен да видим тогава дали ще говориш така ?? Аре искам среща с теб !! И ще останеш там където се видим ! обещавам ти !!
Kurec
АЕ АЕ АЕ ДА СИ НАПРАВИМЕ
ЧАКАМ ТЕ НА ВХОДА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА
В 3.00 НА 29.01
АРЕ АРЕ
АХАХХА

ще дойдеш нали?
ако те нема там ще ти се подигравам много тука

От младост или от дружба си? ;Д,показваш характери за тази част на софия черти ахах
Kurec
махнал си си гсм-а гледам ахаха ;Д
3.00 не 15.00
Tuborg_
Боли ме кура за теб ламер !! Аз ще те чакам на 21 в събота в 20:00 в Квартал Хладилника , на спирката на рейсовете !! Ти ако не дойдеш си най-голямта путкааа !!! Ако не дойдеш,повече не ме занимавай !! Аз с мъжки путки не се занимавам wink.gif !!
Kurec
http://www.vbox7.com/play:98fd04b916

ти слушаш поп... но на чалга си нон-стоп
Tuborg_
Мишкооо не ми пускай песни бе !!! В събота ако не си там , ше си най-голямата путка !!!
Kurec
Аз съм поставил първия ултиматум wink.gif
Tuborg_
Боли ме кура к'во си поставил !! Казах ти кога и къде ще бъда , ако не си там си най-голямата путка в сървара !! Няма те чакам до 29 ти , в събота ти чупа главата да млъкнеш и това е !!! wink.gif
frww
Личен оverview:
Маниак прави тема, с която да избива комплекси казвайки, че героят му е най-добрия.
70% От коментарите му са свързани с героят или Диабло дуели (С тази статистика потвърждавам първото изречение).
Мисля, че това е наркоманче преобладаващо 17-18-19 години, което не си е изпило дозата сутринта.
Също така упоменава, че всички били "здрави" зад клавиатурите. Ако се водя по тези думи. то тогава "ти си най-силният човек." Това да е толкова нервен е лоша работа. Сигурно му е умрял героят на хардкор и е решил да се заяжда с някого. Даже се учудвам как Митака е търпял. Не излага само себе си ами и форума.
(НЕ ИЗПОЛЗВАМ ПРЯКА РЕЧ, ЧЕ СЛУЧАЙНО ДА НЕ МЕ БИЕ И МЕНЕ (НА ДУМИ)).

GLOBAL OVERVIEW:
Просто едноклетъчно мекотело с лек човешки облик. Дръзващ да сере на всякъде без да си трие газа. Лек ден. О, безгръбначни!
Kurec
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Мани недей че ще те викне и тебе други ден на спирката на автобусите в хладилника ахахах
Аз още в началото му казах че се излага и става за смях.. ама то не та не хахаха
frww
Даже и името на темата е "Относно Алимах".
Ще кажеш, че става на въпрос за брат му...
Tuborg_
Патка неска ако не си там си путка нали знаеш !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.