Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Турнир
DIABLOBG - forums > Diablo II > Diablo II Others
Never_back_down
Мисла да гласуваме админа да направи турнир между играчите на DiabloBG и да се запише във сай кой е спечелил и да му се даде някаква награда smile.gif Който мисли че иска да има нека пише
Tuborg_
Мишо,аз съм за , но това неможе да стане толкова просто wink.gif трябва да се осмисли и обмисли от всички страни ,давам ти пример ти със 2к рез лайт и 150 абс , Митака с сорса .... какво става bigsmile.gif реми bigsmile.gif Иначе според мен Kills-a ,ще исмисли нещо по въпроса за дуел със награда от него или дуел със вход от играчите ама така няма да има толкова в дуела ако е фрее ще е фулл wink.gif
Never_back_down
Еми ако ме питаш мен по-добре със Вход е най добре аз казвам по всеки по 2 идеала имл или по точно по 300 дс та от човек smile.gif
Tuborg_
И ще играем аз,ти и още 5 човека ако е така на мен не ми пречи ама повече хода по добре bigsmile.gif
kills
Идеята е добре ама не ми се занимава!
Never_back_down
еми дам обаче това е проблема че наистина не всеки може да даде по 300 драгон стоне или 2 идеала с инкрис макс лаиф
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.