Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Киллс
DIABLOBG - forums > Diablo II > Diablo II Others
TaWeR
kills iskam da igra na acc s 2 ma 4oveka 6te ti napisha koi sa te smile.gif Crush i RIPA taka ako gi biq s kef 6te im zema si4ko smile.gif
CrushingBlow
АХАХАХАХАХАХА bigsmile.gif филм хахахах
kills
такъв дуел няма да водя.
TaWeR
Crush eto tova si ti bigsmile.gif www.crushingblow.homo.com
CrushingBlow
Брей.. странно щото и теб те има в същият клип - www.mishogeq.homo.com ... Клиповете са еднакви.. та както виждат всички яко те шлякам гей мазен хахах айде да умреш дано . GAYLORD .i.
Ходи си избивай комплексите другаде.. Не сме ти виновни ние от диаблото че мамето ти е курва , а татко ти пропаднал алкохолик който те шамаросва редовно. И п.с. GET A GIRLFRIEND .. GOD >.<
TaWeR
хахахахахахах мерси затапи ме мн яко smile.gif само че тия затапванки брат ми в тедцката си ги говорат помежду си
CrushingBlow
Мишо , Скрий се моля те bigsmile.gif
TaWeR
нещо друго освен скрий се моля те и да ти еба маиката знеш ли
CrushingBlow
Знам.. bigsmile.gif питай майка ти bigsmile.gif разбрах че и викали "общата" bigsmile.gif
TaWeR
ахам като си толкова як се правиш пред целя сървар що не играем на по дел херо и да видим кой е по як направо да спре д2 то а този който падне
ludiqt
незнам ама станах свидетел как този crushing се правеше на як а после като доиде Tawer тоя веднага ама веднага изчезна и си направи игра сас ник не влизаи мишо просто е толкова зле пича... сас толкова ограничен живот и мислене че няма смисел да се говори.... толкова саднат човек не съм виждал през времето което съм играл Diablo просто то е жалко да пише.....
TaWeR
има една песен Припев: Да трепериш щом ме забележиш smile.gif тва е в неговия случаи
kn0w1ng
Мишо теб си те знам от хофа що за стока си просто без да се обиждаме без нищо. НО ТИ НЕ СИ ВЕЛИК !!!
подкрепям crushing
CrushingBlow
Xa , thanks . smile.gif p.s. Misho neka da go vidq sega kato sym nad 88 level , i imam nqkakvo , shto gode dobro razvitie.. to e mnogo lesno da se pravish na hora koito tepyrva pochvat da si razvivat daden geroi. bigsmile.gif + tova Misho go bqh bil na Acc game , no taka i ne si izpylni ugovorkata... jalko za koeto.. ta posle si izmislqshe nqkakvi turski seriali i razpravqshe che priqtelkata mi e izbqgala s nqkakyv negov friend ot sofiq rofl.gif , i syshto taka i bil pisal che me e biel na D2 , koeto trqbva da si super typ po princip da zanimavash nqkoi sys tova , i otdelno oshte po-typ za da si izmislqsh che si go pravel bigsmile.gif .. Abe nqmam dumi.. Misho si e Misho.. nqma drug takyv retard kato nego.. .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.