Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MapHack 6.5f
DIABLOBG - forums > Diablo II > Diablo II Others
kills

download.png Click to view attachment

Урок

D:\Мултимедия\Игри\Diablo II - Eastern Sun\ ( за да се стартира автоматично трябва папката в архива (plugin) да бъде сложена тук, в директорията на диабло. )

Конфигурация на изход с бърз клавиш:
Отваряте файла:
d2maphack.cfg -
намирате този ред vk_ слагате клавиша който искате да води до exit.
Quick Exit Game Key: vk_q
rapara
maphack-a ми не трагва автоматично незнам защо сложил сам го в папката както трябва да е но не трагва и ми като дам ръчно instal ми дава error като дам да сканира пише че липсвали файлове какво да направя някой може ли да ми помогне?
kills
Не ви тръгва защото трябва да създадете кей с keymaker.ехе - по-късно проверете този пост отново ще направя клип как точно става, дано ми остане време само.

Поздрави
rapara
това добре но ми дава ерор като направя key и като вляза после и ми дава ерор пак ....... и ако може да качите и кей мейкара защото в хака го няма .... без мап хака е отвратително ........ sadsmile.gif
rapara
админ кажи как да си оправя тоз мап хак моля те
rapara
пробвах какво ли не за да регистрирам мап хака но ми казва постоянно *** ERROR :- Unknown game version (0) *** и не ми дава да му направя key
ixi
Сигорно диаблото ти е теглено направо инсталирано.. изтегли си инсталационния пач инсталирай го в регистрите на компа ти да е версията на диаблото и тогава ще ти дава кей wink.gif
kills
Това е пълна версия с всичкото му - но има вероятност да засече вирус в KeyMaker.exe! [няма вируси там]. Click to view attachment

Урока който обещах
zynath
Браво! Много полезно нещо си направил Митко happy.gif
?????????
ЛЕлелелеле ебати чиитърите. Съвзенете се малко бе. Как може да играете с хак ?
windhero
QUOTE (Маестрото @ Mar 30 2011, 06:04 PM) *
ЛЕлелелеле ебати чиитърите. Съвзенете се малко бе. Как може да играете с хак ?

Eй идиот този хак е позволен.Затова стига мрънкай,не разваляй играта.Ходи да спамиш другаде
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.