Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Сървър: DOWN TIME;
DIABLOBG - forums > Realms > Eastern Sun 3.00
kills
Може би два, три или повече дни, но в рамките на седмица ще ръни отново.

Поздрави, извинете, че Ви спирам вечерното забавление, но се налага наистина tmi.gif .
erty
koga shte bade pusnat neska ili ne ?
TheLord
Да и аз ако може да попитам кога горе долу ще го пуснете че нямам занимавка giggle.gif
Kurec
Тази вечер съм принуден да излизам да се срещам с приятели, и да водя социален живот.
Дължиш ми неустойка ;D
erty
shte go puskash li 4e 4uxx sluxove 4e nqma da go ima ve4e ?
kills
Мисля, че пиша на български език, ако не разбира някой този език не ме интересува тоя човек.
egerbe
utre li shte puskassh sarvara kills
CrushingBlow
Няма такава гавра bigsmile.gif . pls stahp
kills
утре
TheLord
Пребирам се от работа и да седна да поразпусна малко и хоп няма сървър giggle.gif А се бях нагласил да ми мине времето drunk.gif
wegerb
trqbva da go pusne neska i dano da go pusne neska
kills
работим по въпроса момци само ня се плашите сървър ще има скоро
labrador
Вие как я виждате работата,до утре ще го има ли?
kills
до утре вечерта сигурно ще го рънна няма начин инак
TheLord
Супер smile.gif
express1
Пускай го Митак ,че хората нямат търпение да разцъкват smile.gif
wegerb
bahti horTA kazvat 1 pravqt drugo @@@@
SlayerPaladin
dnes li shte puskate servera? moga da se regna v BNET kogato e pusnat servera li che neshto ne stava
Az i brat mi sme novi i chakame s neturpenie da pusnete servera smile.gif
wegerb
pichaga adm kaza neska ili vchera ama neska vecherta shte go pusne i kaji kak ti se kazva hertoto moga da ti pomogna s neshto ne 4e sam bogat de smile.gif
SlayerPaladin
QUOTE (wegerb @ Apr 9 2013, 10:16 AM) *
pichaga adm kaza neska ili vchera ama neska vecherta shte go pusne i kaji kak ti se kazva hertoto moga da ti pomogna s neshto ne 4e sam bogat de smile.gif

kazva se Slayer xD i e paladin
TheLord
Шефчее пускай сървъра че и ако тая вечер трябва да си играя с детето направо незнам bigsmile.gif
wegerb
ae puskai sarvara kills stiga bavi vchera kaza 4e shte go pusnesh sega osta i neska da ne go pusnesh nzz prosto shte po besneq ;d
bazztard
ehh.. az samo nz kak da sloja soket na item koito nqma slotove za soket bigsmile.gif nqkoi trqq da me uchi ako mu se zanimava lipssealed.gif
wegerb
are we kvo stana nali ush vchera shtehte go puskate kvo stana we deba na nqkoi mu se igrae we choek
bazztard
are de kfo stava , obeshtavate i nishto ne pravite .. gubite igrachi taka @:
wegerb
momcheta ne se pritistiskaite dove4era shte raboti nai veroqtno utre sutrinta shte e pusnat ako ne ve4erta shte igrame ima problem kazvam da znaete smile.gif
TheLord
Ама поне като се казва кога ще се пусне нека да има някакво действие ...... 1 седмица оправяне на сървър ......
bazztard
PICHAGI TAKA KAZAHTE I PREDI 2 DENA sadsmile.gif ops sry za caps
TheLord
"bazz" Почти съм сигорен че момчетата се стараят ..... Грам не разбирам от сървъри мървъри но ми се играе та 2-е не виждам .... (особено днеска като съм почивка giggle.gif )
wegerb
spokoino shte go pusnat neska vecherta ili nai veroqtno utre sutrinta shte go pusnem
bazztard
razbiram . . . ako go pusnat dneska utre ne sum na tren i she se razcepa . A i mi se cuka tolko mn shtoto sum nov i ot 2 meseca tursa svesten survar .. tuka popadnah , gledah snimki i mi se vidq super qkoto , ai shtot i az cukam Es 3.00 i za tfa ,, smile.gif
DeSeRtRoSe
Добре де и кирилизатор са ви сложили и пак пишете на маймунщина да има едно лесно някой да пише вместо вас...
bazztard
ne e li vajnoto da se razbira ?
i da i taka se razbira
SlayerPaladin
kum kolko chasa shte puskate servera ?? itwasntme.gif
SlayerPaladin
sega li shte puskate servera ili utre sutrinta
wegerb
adm koga shte go puskash nali si sigoren che neska shte go pusnesh ?
SlayerPaladin
qvno i dnes nqma da ima server.... no utre dano da ima bigsmile.gif
kills
Чак сега получих хостинга.. но след работа ще сетъпна сървъра.
TheLord
Видяхте ли че не е от хората ...... Винаги има забавяне по схемата ..... Но довечера ще има изригване bigsmile.gif
bazztard
дано ! амин
bazztard
hora survara e pusnat , ama kat sam v igrata i nemoga da joinna , nqma game name players
za da vlqza sadsmile.gif(
saga
Я! От колко време няма сървар?! От средата на март не играя и сега влизам а то няма сървар! Дали не го спряха?! Ако е спрян има ли друг алтернативен DiabloII Eastern Sun сървар?!
bazztard
nqkoi mojeli da mi kaje kak da si retrainna skills ?
saga
nqkoi mojeli da mi kaje kak da si retrainna skills ?

През месец фефруари имаше възможност за рестарт на скиловете през сайта, но видях че вече е премахната.

CHAOS
Feb 28 2013, 11:42 PM

Имах голям мерак да реализирам скил ресет през сайта и стана - но на този етап не мога да позволя да се използва.
Има бъгове които бяха констатирани с 'помоща' на двама играча и трябва да се види как точно ще ги премахнем, но за сега този плугин е изключен.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.