Не случайно и съвсем заслужено той има титла Експерт

Но аз искам да добавя още нещичко:
1. Всеки от нас си има наемник, който много помага в минаването на трудностите. Но специално за този левел не е много полезен, но все пак зависи от две неща, погледнато от различна перспектива:
а) Хубаво е да, Ви, помага, както моя с един удар замразяваше и убиваше цяло стадо крави, с пиката си Ogre Axe с две единадесети руни, но за жалост спряха поддръжката на HeadOff и всичко замина на кино с около стотина героя, около 10-15 много големи като Варварин с Имортал Кинг (пълен комплект), Амазонка с Титани, страшно големи и силни наемници и други. Но сега темата е за друго, а не за мен самата

ако не искате да излизате да дадете Escape, но първо да сте посочили съответното босче и да видите името му, когато битката е така да кажен на пауза, (замразена). Ако обаче сте в сървър или на Мулти Плейър, това няма да помогне, защото хората ще са повече от един. Ако сте сами в сървъра пак може да ползвате този трик. Но ако не сте, или сте на Мулти Плейър, специално за него, независимо дали сте сами, или има още някой друг в играта, НЕ може да се използва това, защото се предполага, че щом сте отворили Мулти Плейър, друг играч, или друг Ваш герой може да се присъедини към, Вас.
б) Ако не искате да се притеснявате за своя наемник, да не би да стане фал, особенно при наемничките Амазонки, когато стрелят на една посока, въщнос може да е друго, но не само за тях, а за всички видове наемници. Пример: Два или повече героя сте в игра. На всеки компютър се вижда различно кой накъде е обърнат, !!!ПРОВЕРЕНО!!!, ако не ми вярвате, убедете се и го направете сами, за да видите. Дори и ако са две игри, тоест два пъти да си отворил Diablo, и в Мулти Плейър или сървър да ги вкараш двата героя, пак ще е така.
Затова, за да нямате такива притеснения или не доближавайте, двореца/ ограждението/ обора на Cow King-а, или преди да отворите този левел убийте своя наемник. Това става по следния начин: Първото и най-важно отивате при животни/ демони, по-силни от вашия наемник, при които той без, Вашата, помощ е убречен на смърт, а Вие, се пазете също, не му пийте животи. Второ: Ако наемника е толкова силен, че дори и на Хел, никой и нищо не може да го убие, Бог да, Ви, е на помощ, да не си позволява своеволия

2. Важен е и избора на наемник, но това ще разглеждаме и коментираме в друга тема, която аз ще пусна по-късно. Ще се казва " Избор на наемник".
Надявам се, че съм, Ви, помогнала