Help - Search - Members - Calendar
Full Version: EasternSun Life
DIABLOBG - forums > Realms > Eastern Sun 3.00
kills
Привет от мен - kills-a

успяхме да възстановим сървъра до степен на нормална функционалност.
върнахме форума след прекрасния ъпдейт от джъмп бг в който ни заебаха датабейса във формата на питанки - благодаря за което - нъъли.

Какво ново около сървъра - нищо кой знае какво, но все пак;

Колегата томи ( inhumana ) опитва да подкара играта с висока резолюция и се надявам да стане ще качим линк.

crushingblow-a направи много добър дискорд канал (каза, че тва е бъдещето)
човека води активна битка със събиране на играчи

килса митко наби ладдер за който половината казват, да другите не , но.. Ладер има - т.е старите герой си ги има даже от Headoff G.I, но когато създадете нов герой ако не сте сложили отметка да играете в NON-Ladder влизате в играта все едно от начало. По една или друга причина повечето си играят там за сега.

Функционалностите който сме възстановили са почти всичко , освен контролния панел който не съм сигурен дали изобщо ще върна някога поради ред причини.

В интерес на истината за да заработи сървъра помогна и мишо (lora).

Поздрави за ся тва е.
CrushingBlowBG
Айде честито! Евала Митак, всички с кеф си играем. Играчи по-активно ще набирам като обединиш Ladder-a и Non-Ladder-a обаче bigsmile.gif

Поздрави на всички легенди и приятна игра yes.gif
BlackNightmare
QUOTE (chaos @ Dec 1 2024, 06:50 PM) *
Привет от мен - kills-a

успяхме да възстановим сървъра до степен на нормална функционалност.
върнахме форума след прекрасния ъпдейт от джъмп бг в който ни заебаха датабейса във формата на питанки - благодаря за което - нъъли.

Какво ново около сървъра - нищо кой знае какво, но все пак;

Колегата томи ( inhumana ) опитва да подкара играта с висока резолюция и се надявам да стане ще качим линк.

crushingblow-a направи много добър дискорд канал (каза, че тва е бъдещето)
човека води активна битка със събиране на играчи

килса митко наби ладдер за който половината казват, да другите не , но.. Ладер има - т.е старите герой си ги има даже от Headoff G.I, но когато създадете нов герой ако не сте сложили отметка да играете в NON-Ladder влизате в играта все едно от начало. По една или друга причина повечето си играят там за сега.

Функционалностите който сме възстановили са почти всичко , освен контролния панел който не съм сигурен дали изобщо ще върна някога поради ред причини.

В интерес на истината за да заработи сървъра помогна и мишо (lora).

Поздрави за ся тва е.

Супер,евала момчета само искам да попитам ако може да се сложи нов линк към Дискорд-а защото този е неактивен и със кеф днеска успях да играя няколко часа и съм супер щастлив за което.Продължавайте все така напред и нека се съберем повечко хора да цъкаме отново.Поздрави !
1nhuman
Нова версия на GL клиента с резолюция!!!

Download : https://www.diablobg.com/view/downloads/files/esglr.zip

Инструкции:
1. Правите копие на чисто Diablo 1.10
2. Замествате файловете в папката на играта с тези от архива ESGLR.zip
3. Стартирате играта от Game.exe с параметър -3dfx (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО само от модифицираното game.exe в архива)
4. Опциите на GL-a се пускат с CTRL+O
5. Maphack-a e вграден пуска се с минус на numpad-a.

Изисквания:
Компютър след 2011 и минимум вградено видео HD3000 с поддръжка opengl 3.3+ Win10/Linux/MacOS
Microsoft Visual Runtimes: https://www.techpowerup.com/download/visual...age-all-in-one/
dubstep
Важи, брат ама Maphack-a не струва.. beer.gif beer.gif
dubstep
Статс който ппц е на "8" и "лява/дясна мишка" за местене на неща как да ги пуща на тоя мапхак ?
Защо сините чарми и джевели са лилави а белите,червени и зелени руни са Жълти ?!
theprimeevil123
След толкова време се присетих от нищото за този сървър и се оказва, че е още тук.
Има ли някъде инфо от къде да си изтегля Диаблото и да се свържа със сървъра?
kills
Здравейте - влизате в сайта бутон сървър и там са файловете / има клиент който е готов за игра с ip и всичко
theprimeevil123
Благодаря! А искам да попитам ще има ли някакъв Ladder reset? За да знам дали има смисъл да инвестирам време сега или да изчакам bigsmile.gif
kills
Тъкмо го почнахме отначало преди месец.
1nhuman
QUOTE (dubstep @ Jan 5 2025, 11:04 PM) *
Важи, брат ама Maphack-a не струва.. beer.gif beer.gif

Мапа е базов няма никакви настройки това е ... Абсолютно никой друг мап не работи с резолюцията. Да смотан е ама върши достатъчно работа аз примерно не бих играл играта без резолюция и upscale повече.
dubstep
Здраве да е.. beer.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.