| |
Клас Амазон. ES[3.00], Развитие и чарми |
|
|
|
|
Jan 20 2011, 01:08 AM
|

Group: Admin
From: PLOVDIV032
?????: 
ACC:kills

|
Смятам да ви споделя тайната на една амазонка на около 60%. Тоест, следвайки този туториал ако я следите и прочетете внимателно ще направите добър амазон. Като начало ще ви кажа, че е необходимо да приготвите около 70 скила в повече от стандартната дажба от questi и levels. (Използвам много съкращения така, че аз ще пиша бързо вие ще четете бавно и ще разберете за какво говоря.) Започвам последователно: Str: 1023 Dex:1023 Vit:1023 - 8.191 (с други думи героя без чарми, предмети и други да е с чиста кръв - 8k) Това може да постигнете като прегледате рецептите от express1 и да намерите конкретно рецепта за ELEXIR. След като стигнете ниво на vitality 1023, продължавате с елексирите за да постигнете 8,191 к живот "Чисто". Нека се насочим към чарм разпределението: 2 реда 1/40 skill/iml, 4 reda 240/60 ar/dex. -нататък си ги мислете вие. Java and Spear скил: Jab - 10 скила [трябва да е на макс (рецепта за BOOK OF SKILL). Fend - 10 скила. [всичко останало си го цъкнете по-веднъж в началото после си преценете дали искате някой скил.] Inner Sight - 40 скила [max] Penetrate - цъкнете го 2-3 пъти няма повече скилове за него, но е добро що годе.. dodge - 1 скил [ качите ли Avoid амазонката е свършена] Crossbow - всичко по веднъж ви стига. На Bow тук се играе най-вече с LightningArrow. Предмети в архива долу.
--------------------

|
|
|
|
|
|
Apr 17 2011, 12:39 PM
|

Group: Users
ACC:x3mmm

|
"Нека се насочим към чарм разпределението: 2 реда 1/40 skill/iml, 4 reda 240/60 ar/dex. -нататък си ги мислете вие." Искам да попитам как се правят чармите с 240/60 аr/dex. мисля че при рецептите ги няма
--------------------
?? ? ????? ??? ?? ... ? ????? ?????? !!!
10 warn - ????????? ??????? ?? ???????.
|
|
|
|
|
|
Apr 17 2011, 02:48 PM
|
ACC:ivanev

|
QUOTE (PaKiTo0 @ Apr 17 2011, 01:39 PM)  "Нека се насочим към чарм разпределението: 2 реда 1/40 skill/iml, 4 reda 240/60 ar/dex. -нататък си ги мислете вие." Искам да попитам как се правят чармите с 240/60 аr/dex. мисля че при рецептите ги няма  Това е сокнат смал чарм. който дава 240 atack rating и е сокнат ( в сока има jewel [син по възможност] който дава 60 декс) 60 декс ще ги видиш ако си над 95 или 96 левел мисля..
|
|
|
|
|
|
Apr 17 2011, 04:56 PM
|

|
QUOTE Това е сокнат смал чарм. който дава 240 atack rating и е сокнат ( в сока има jewel [син по възможност] който дава 60 декс) 60 декс ще ги видиш ако си над 95 или 96 левел мисля.. smile.gif ама тоя jevel с 60 dex прави ли се или просто пада
--------------------
|
|
|
|
|
|
Apr 17 2011, 05:21 PM
|

|
QUOTE (PaKiTo0 @ Apr 17 2011, 04:56 PM)  ама тоя jevel с 60 dex прави ли се или просто пада  Прави се.Въртиш го с 3 произволни пърфекта в кубето докато не стане с 60dex
--------------------
...EvErYthInG That hAs a BegINnInG hAs an eNd...
|
|
|
|
|
|
Apr 17 2011, 06:19 PM
|

|
QUOTE Прави се.Въртиш го с 3 произволни пърфекта в кубето докато не стане с 60dex Благодаря ти много
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jun 25 2011, 11:12 PM
|

|
Аз понеже сам позабравил доста работи искам да попитам,какво ще рече 1/40 скил имл как товчно се прави
|
|
|
|
|
|
Jun 26 2011, 07:14 PM
|

|
Никой ли не чете форума е.... и защо не мога да сваля рара от sunrise
|
|
|
|
|
|
Jul 5 2011, 11:16 PM
|

|
Колко време,още трябва да чакам ще се сетим ли неска да прочетем темата или е по лесно просто да се правим на одарени.
|
|
|
|
|
|
Jul 5 2011, 11:59 PM
|

Group: Admin
From: PLOVDIV032
?????: 
ACC:kills

|
Файла е повреден за това не може - предметите се правят на усет общо взето gloves,boots,crown,shield - с деф 2 vengance ringa, амулет с might, барб армор и rogue belt тва е
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jul 6 2011, 12:07 AM
|

|
Благодаря ти !
|
|
|
|
|
|
Sep 12 2011, 05:58 PM
|

|
Ами не съм играл от Хофф, но мисля, че 1/40 значи чарм въртян за имл сокнат с идеал въртян за имл и става 20% имл от чарма +20% имл от идеала и +1 то алл скилс= 1 то алл скиллс и 40% имл  за това се казва 1/40
|
|
|
|
|
|
Apr 20 2012, 01:16 PM
|
ACC:darklady

|
След като съм въртял чарма за имл,как да го сокна за да получа 1/40 skill/iml, че съм забравил как се соква някой били ме светнал?
|
|
|
|
|
|
Apr 20 2012, 10:08 PM
|

From: new york MADAFAKA D:
?????: 
ACC:Nero

|
5 act - quest 1
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Apr 23 2012, 05:37 PM
|

|
Добре и как по-точно да направя QUOTE 8,191 к живот "Чисто" с тея еликсири,като те дават само 3 атрибут точки за качване?
|
|
|
|
|
|
Apr 23 2012, 06:08 PM
|

?????: 

|
Е па изпий 800-900 елексира и ти е готов живота .  Една точка виталити примерно, на паладин и барб вдига 3,5 лайф. Смяташ си колко точки ще ти трябват - (ако имаш мап хак цъкни 8, после с мишката кликни на Stats 1 , и там има едно Max life - и първата цифра е чистият ти живот, 2рата цифра бонус живота от имл и итеми, 3тата общият сбор.) Та поглеждаш първата цифра (чистият ти лайф) и пиеш елексири докато не стане 8191. И тва е  При амазонките ако не се лъжа по 2,5 лайф на точка виталити се покачваше, но може и да греша. Надявам се да съм помогнал
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Apr 23 2012, 06:21 PM
|

|
QUOTE (CrushingBlow @ Apr 23 2012, 07:08 PM)  Е па изпий 800-900 елексира и ти е готов живота .  Една точка виталити примерно, на паладин и барб вдига 3,5 лайф. Смяташ си колко точки ще ти трябват - (ако имаш мап хак цъкни 8, после с мишката кликни на Stats 1 , и там има едно Max life - и първата цифра е чистият ти живот, 2рата цифра бонус живота от имл и итеми, 3тата общият сбор.) Та поглеждаш първата цифра (чистият ти лайф) и пиеш елексири докато не стане 8191. И тва е  При амазонките ако не се лъжа по 2,5 лайф на точка виталити се покачваше, но може и да греша. Надявам се да съм помогнал  Явно не е така както го казваш,защото след 1023 точки виталити има ограничение за максимум и като логна точките над максимума ги връща до зададеното ограничение. Демек правя 2672 чиста кръв, аз и за това попитах как да ги направя тея 8191.
|
|
|
|
|
|
Apr 23 2012, 07:02 PM
|

?????: 

|
Пич то лимита на виталитито е 1023, но кръвта пак си ти се качва независимо че виталитито не се  пробвай изпий 100 елексира, виж си кръвта , rejoin и си виж пак кръвта да видиш че ти е същата  Просто - пий още и ще имаш макс лайф  Следи си лайфа в Статс 1 , да не прекалиш с елексирите
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Apr 23 2012, 07:48 PM
|

|
QUOTE (CrushingBlow @ Apr 23 2012, 08:02 PM)  Пич то лимита на виталитито е 1023, но кръвта пак си ти се качва независимо че виталитито не се  пробвай изпий 100 елексира, виж си кръвта , rejoin и си виж пак кръвта да видиш че ти е същата  Просто - пий още и ще имаш макс лайф  Следи си лайфа в Статс 1 , да не прекалиш с елексирите  Работи перфектно тнх бро
|
|
|
|
|
|
Apr 30 2012, 09:15 PM
|

|
Така имам и запитване относно правенето на смалки 1/40 sk/iml. Следвах последователно инструкциите както беше споменато по-горе в темата,но така и не можах да направя чарма с 40 имл. Eто и какво направих: въртя чарма за имл в друид,соквам го с идеал след това сокнатия чарм с идеал го мятам на друида си за да го врътна пак за имл,но той се разваля. Някакви идеи?
|
|
|
|
|
|
Jun 7 2012, 10:52 PM
|

From: ?????
?????: 
ACC:BiGMetaL

|
QUOTE (shadowfoxx @ Apr 30 2012, 10:15 PM)  Така имам и запитване относно правенето на смалки 1/40 sk/iml. Следвах последователно инструкциите както беше споменато по-горе в темата,но така и не можах да направя чарма с 40 имл. Eто и какво направих: въртя чарма за имл в друид,соквам го с идеал след това сокнатия чарм с идеал го мятам на друида си за да го врътна пак за имл,но той се разваля. Някакви идеи? Човека ти каза просто : чарм 20 имл + сок с Идеал (тоя червения джевел) врътнат с Имл и 1 алл скил . (не винаги ще стане Идеал а каму ли 1 алл и 20 имл доста ще си повъртиш) за тая версия кибичене си трябва
|
|
|
|
|
|
Aug 6 2012, 08:38 AM
|

From: ???????
?????: 
ACC:Outsider

|
Някой може ли да ми обясни какво точно означава понятието, че след 88к Damage на Lighting Arrow "се бъгва". Чух го от някой в сървъра, но не разбирам какво точно означава и дали е вярно като цяло?
--------------------
|
|
|
|
|
|
Aug 6 2012, 10:32 AM
|

?????: 

|
Oznachava , che sled 88k ne vzima  .
--------------------
u mad bro ?
|
|
|
|
|
|
Aug 26 2012, 01:08 AM
|

|
QUOTE (MetaLa @ Jun 7 2012, 11:52 PM)  Човека ти каза просто : чарм 20 имл + сок с Идеал (тоя червения джевел) врътнат с Имл и 1 алл скил . (не винаги ще стане Идеал а каму ли 1 алл и 20 имл доста ще си повъртиш) за тая версия кибичене си трябва  Точно това правя кибичя доста време, но се тая. Първо взимам един смал чарм, съединявам го с опашка,3 DS - получавам Cell Small Charm, след което го съединявам с 6 Tyranium Ore и 1 Perfect Topaz ..... получавам 20 % iml на чарма. След това този чарм с имл го соквам от куеста на 5 акт, после на самия чарм със сокета слагам идеал-a, даващ 1 алл скил - получавам 1/20 - НО СЛЕД КАТО ПОЧНА ДА ВЪРТЯ ЧАРМА ЗА ИМЛ СЪС СИЧКОТО МУ И ТОЙ ПРИДОБИВА ФОРМАТА НА НЯКВА ТЪПА БРАДВИЧКА И ТАКА ВЪРТЯ ДО ПОБЪРКВАНЕ. Явно нещо греша и не мога да разбера кое - моля помагайте !!
|
|
|
|
|
|
Aug 26 2012, 12:39 PM
|

|
Чарм 20 имл + сок с Идеал (тоя червения джевел) врътнат с имл и 1 алл скил . се получава като във вече сокнат чарм се сложи идеал с 20 имл и 1 алл скил. Т.е. не слагаш в сокнатия чарм нищо докато не се сдобиеш със идеал с 20 имл и 1 алл скил. Ако сложиш нещо в чарма и го завъртиш почти винаги се получава формата на една брадвичка за 5 левел.
|
|
|
|
|
|
Aug 26 2012, 03:18 PM
|

|
QUOTE (saga @ Aug 26 2012, 01:39 PM)  Чарм 20 имл + сок с Идеал (тоя червения джевел) врътнат с имл и 1 алл скил . се получава като във вече сокнат чарм се сложи идеал с 20 имл и 1 алл скил. Т.е. не слагаш в сокнатия чарм нищо докато не се сдобиеш със идеал с 20 имл и 1 алл скил. Ако сложиш нещо в чарма и го завъртиш почти винаги се получава формата на една брадвичка за 5 левел. Разбрах, а как да направя идеала 20 имл и с 1 алл? Смисъл едно от двете го правя,но като опитам и за другото първото ми се маха?
|
|
|
|
|
|
Aug 26 2012, 04:52 PM
|

|
Въртиш един уникален jewel + 6 tyranium ore + 1 перфектен топаз и се надяваш да стане с 1 алл и 20% имл Не се знае от кой опит ще се получи, затова се приготви за много опити. Не се върти повече от един път в една игра, за всяко ново въртене трябва да правиш нова игра.
|
|
|
|
|
|
Aug 26 2012, 05:06 PM
|

|
QUOTE (saga @ Aug 26 2012, 05:52 PM)  Въртиш един уникален jewel + 6 tyranium ore + 1 перфектен топаз и се надяваш да стане с 1 алл и 20% имл Не се знае от кой опит ще се получи, затова се приготви за много опити. Не се върти повече от един път в една игра, за всяко ново въртене трябва да правиш нова игра. Много ти благодаря братле
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|