D:\Мултимедия\Игри\Diablo II - Eastern Sun\ ( за да се стартира автоматично трябва папката в архива (plugin) да бъде сложена тук, в директорията на диабло. )
Конфигурация на изход с бърз клавиш: Отваряте файла: d2maphack.cfg - намирате този ред vk_ слагате клавиша който искате да води до exit. Quick Exit Game Key: vk_q
maphack-a ми не трагва автоматично незнам защо сложил сам го в папката както трябва да е но не трагва и ми като дам ръчно instal ми дава error като дам да сканира пише че липсвали файлове какво да направя някой може ли да ми помогне?
Не ви тръгва защото трябва да създадете кей с keymaker.ехе - по-късно проверете този пост отново ще направя клип как точно става, дано ми остане време само.
това добре но ми дава ерор като направя key и като вляза после и ми дава ерор пак ....... и ако може да качите и кей мейкара защото в хака го няма .... без мап хака е отвратително ........
Сигорно диаблото ти е теглено направо инсталирано.. изтегли си инсталационния пач инсталирай го в регистрите на компа ти да е версията на диаблото и тогава ще ти дава кей
Това е пълна версия с всичкото му - но има вероятност да засече вирус в KeyMaker.exe! [няма вируси там]. Maphack_6.5f_Full.zip ( 232.76K )
Number of downloads: 336